Следва

Намръщеното коте на Лагерфелд с куче-конкурент

Вторник х 3 - Тегели навсякъде

Вчера стартирахме нова рубрика, която нарекохме "х 3". Идеята ни е да надкочим Item of the day, защото...

Shopping преди 9 години

Вчера стартирахме нова рубрика, която нарекохме "х 3". Идеята е да надкочим Item of the day, защото от осемгодишен опит вече знаем, че не стига, когато е по едно. Затова утрояваме дозата ежедневно фешън вдъхновение, закарфичваме му тема и се носим на вълните на най-хубавото - ИЗБОРА!

Темата този вторник: ТЕГЕЛИ!

Безспорно тенденцията, която идва и отминава доста често, отново е тук. Достатъчно е да разгърнем пак снимките от ревюто на Прада от колекцията Пролет/Лято 2015 и да спрем.

Декоративните и често преувеличени шевове са идеалният за прилагане завършек върху всяка една от другите главни тенденции, измежду които днес избираме: Кожа, Деним и Хипи Делукс.

Ето и нашите 3 днес:

neimanmarcus.com

Чантата Marcie на Chloe с декоративни тегели и в различни цветове е нещото, за което ставаме всяка сутрин. Избираме я в блед корал, защото аксесоар в цвят е тотално задължителен тази пролет.


mytheresa.com

Acne е винаги добра идея! Особено когато внася rock'n'roll звучене без излишно натрапване в ежедневието. Акцентът, наречен тегел, е в бяло, и е толкова достатъчен.


karenwalker.com

Дънковата пола е хит, независимо дали я избираме в total look с дънковото яке или самостоятелно. Тази на Karen Walker с прегърни-ме силуета си и момичешката палавост е просто прелест! Шевовете вървят по цялата й дължина и я правят това, което е, окончателно.

More Shopping