Следва

Първият постер за новия Бонд е тук

Кристина Агилера обратното на Ким - стана брюнетка

Едни страстно черни мацки стават блондинки, други традиционно руси мацки стават брюнетки. Какво се случва с познатите мерни единици...

Други преди 9 години

Едни страстно черни мацки стават блондинки, други традиционно руси мацки стават брюнетки. Какво се случва с познатите мерни единици, не знаем, но дори и Шанел заложиха на 100%-ова извадка от брюнетки в последното си ревю преди дни, а Ким става от руса по-руса.

В същия ред на пролетни бюти катаклизми, не обезателно с лош знак, се нарежда тия дни и Кристина Агилера, за пръв път категорична брюнетка, поне откакто ние я знаем.

Всъщност певицата вече е била тъмнокоса, в ужасно далечната 2003-та, по време на турнето си The Stripped Tour, обаче откровено не я помним така, защото оттогава вече 13 години тя все си е платинена.
Този път метаморфозата е подчинена не на певчески, а на актьорски цели - хубавицата получи роля в сериала «Нешвил», посветен на кънтри-индустрията. Героинята на Агилера е поп принцеса, което най-малкото значи, че самата Криси няма да има нужда да влиза в образ.

А че и черничка е симпатична, така си е.

More Други