Следва

Червъртък х 3 - В офиса

Всички носят: Поло в хиляди варианти

Старо колкото света имаме чувството, това страшно удобно средство за градско...

Street Style преди 9 години

Старо колкото света имаме чувството, това страшно удобно средство за градско обличане изживява тотален фешън ренесанс.
Плетиво, в което инвестицията този сезон е императив.

Освен че топли и е страшно удобна, блузата с поло яка е супер универсална при употреба. Особено шик я намираме в различни комбинации на наслагвания - поло, риза, сако, манто, но също толкова хубаво й се получава и самостоятелната употреба.

Често следейки прелитащите по улиците чудесни модни вдъхновения, виждаме този успешен стил боец в обемния му вариант на едро плетена и обемна дреха, но все повече с напредването на пролетта търсим варианти с лека тесктура и леко внушение.



Уличните инспирации, подбрани тук, дават цял каталог добри уроци за това как да носим този ключов елемент от облеклото по добър начин.

Тайната - обем в горната част и липса на всякакъв обем в долната, защото не искаме да изглеждаме като Джаба във всички случаи.

Варианта с наслояването вече го споменахме, като особено ценим комбинацията риза с поло, но и тази с бюстие върху полото адски ни радва.



За маниашки щрих препоръчваме косата да е бутната под яката на дрехата. С едничката забележка, че тогава ще ни е топло и ще ни дразни.

Но, както е казал поета, без риск, няма печалба.









































More Street Style