Следва

Фотографът Ник Найт показа невиждани досега фотографии на Александър Маккуин

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Мартенското време, както винаги, обича да се шегува с нас, редувайки слънце, сняг, сняг и слънце или слънце и сняг едновременно...

Movies & TV преди 9 години

Мартенското време, както винаги, обича да се шегува с нас, редувайки слънце, сняг, сняг и слънце или слънце и сняг едновременно. В това няма лошо, освен, че обича и да ни изненадва, и то по няколко пъти на ден. Променлива, непостоянна, ту сърдита, ту радваща се - такава е баба Марта, но няма да й се сърдим, защото ние пък сме постоянни и сериозни, става ли дума за кино.

И в края на седмицата, когато отново заваля и е трудно да планираме следобедна разходка в парка, е най-добре да направим един кино план, който ще ни предостави възможност да си седим на топло в салона с най-добрите ленти за компания, а навън - нека си вали.

Започваме с леко припомняне на заглавията, чиито премиери вече се състояха (Trailer1, Trailer2, Trailer3, Trailer4) и продължаваме с:

"Фокус" ("Focus")

Актьорите: Уил Смит, Ейдриан Мартинез, Джо Крест, Робърт Тейлър, Гриф Фърст, Стефани Оноре, Марго Роби, Родриго Санторо

Режисьорът: Джон Рекуа, Глен Фикара

Сюжетът: Уил Смит е в ролята на Ники, опитен мошеник и експерт в измамите, който се влюбва в начинаещото си протеже Джес (Марго Роби).

Докато я учи на трикове от занаята, близостта им става все по-голяма и той рязко прекъсва връзката им. Три години по-късно, бившето му увлечение вече е свършена фатална жена.

Пътищата им се пресичат в Буенос Айрес по време на автомобилно състезание с високи залози. В разгара на новата и много опасна измамна схема на Ники, Джес не само обърква плановете му... но е и на път да изиграе ненадминатия мошеник в собствената му игра.

Премиерата: 20 март (България)

"Стрелецът" ("The Gunman")

Актьорите: Марк Райлънс, Идрис Елба, Жасмин Тринка, Рей Уинстън, Хавиер Бардем, Шон Пен, Мелина Матюз, Хорхе Леон Мартинес

Режисьорът: Пиер Морел

Сюжетът: В политическия екшън-трилър "Стрелецът" Шон Пен играе ролята на Джим Териър - бивш агент на правителствените специални части, чието минало започва да го преследва, след като някогашните му работодатели правят опит да го убият.

Внезапно озовал се в разгара на напрегната игра на котка и мишка, Териър е принуден да се впусне в спиращо дъха преследване от дивите джунгли на Африка до оживените улици на Лондон и Барселона в стремежа си да се изплъзне от тези, които искат смъртта му.

Той знае, че има само един начин да се спаси - да се изправи очи в очи с враговете от миналото си и да надвие една от най-мощните организации в света, при това с ясното съзнание, че накрая ще оцелее само един.

Премиерата: 20 март (България)

"Дивергенти 2: Бунтовници" ("Insurgent")

Актьорите: Зои Кравиц, Кейт Уинслет, Джей Кортни, Майлс Телър, Маги Кю, Наоми Уотс, Тео Джеймс, Шайлийн Уудли, Рей Стивънсън, Енсел Елгорт

Режисьорът: Робърт Швентке

Сюжетът: В "Дивергенти 2: Бунтовници" Трис Прайър (Шайлийн Уудли) се изправя пред още по-сериозни опасности, търсейки съюзници и отговори на въпросите си сред развалините на един футуристичен Чикаго. Трис и Фор (Тио Джеймс) вече са бегълци, укриващи се от Джанин (носителката на "Оскар" Кейт Уинслет) - лидер на жадната за власт фракция на Ерудитите. В ожесточена надпревара с времето, двамата трябва да разберат в защита на какво е пожертвало живота си семейството на Трис и защо водачите на Ерудитите са готови на всичко, за да ги спрат.

Преследвана от последиците от собствените си решения и отчаяно желаеща да защити онези, които обича, Трис се изправя пред поредица от на пръв поглед невъзможни за преодоляване предизвикателства по пътя си към разкриването на истината за миналото и, както се оказва, бъдещето на нейния свят.

Премиерата: 20 март (България)

"Голямата плячка"

Актьорите: Самюел Л. Джаксън, Рей Стивънсън, Тед Ливайн, Джим Броудбент, Джеймс Бътлър, Кен Томас

Режисьорът: Ялмари Хеландър

Сюжетът: Когато президентският самолет “Еър Форс Едно” е свален от терористична групировка и лидера на свободния свят попада насред пустошта единствения човек, който може да му помогне е любознателно 13-годишно момче. По време на поредната си горска обиколка в търсене на елени младия Оскари попада по случайност на спасителна капсула в която се намира най-влиятелния мъж на света. Когато става ясно, че по петите на президента са група опасни терористи той и Оскари обединяват сили в опитите си да оцелеят. Докато военните в Пентагона наблюдават случващото се чрез сателитна връзка американския лидер и неговия млад приятел доказват своите умения в неравната борба, която бързо прераства в напрегната и непредвидима 24-часова одисея.

Премиерата: 20 март (България)

More Movies & TV