Следва

FASHION STARTER: Един ден с Алекса Чънг

Петъчна доза секс: Не просто модел, а Батист Джиабикони

В момента той е най-високоплатеният мъжки модел в света и освен това е муза на самия...

All fashion преди 9 години

В момента той е най-високоплатеният мъжки модел в света и освен това е муза на самия Карл Лагерфелд. Хубав нечовешки, говорим за Батист Джиабикони, мускулестото ни и томително попълнение в нашата редовна Петъчна доза секс.

25-годишният французин, освен че е супер успешен модел, определено може да се похвали, че е и един от най, ама най-красивите. Но, истината е, че въпреки успехите в модата, неговото сърце бие по-малко за нея и повече за музиката.

Точно така, Батист е мулти талантлив и ако не е пред обектива, записва в студиото или можем да го намерим зад диджейския пулт. Въпреки че самият той казва за себе си: "Ако искате да се забавлявате без секс, наркотици и рокендрол, аз съм вашият човек", което не е истина колко ни импонира, и едвам ни навива, както се казва.

За протокола, Батист е роден в Марсилия и става модел напълно случайно, като в повечето красиви приказки, но ние определено се радваме на това стечение на обстоятелствата, защото сега открито можем да му се порадваме.

"Срещнах една жена във фитнеса, която ми предложи да си направя фотобук", си спомня самият той за предложението, което се оказва изключително добра идея. Оттогава секси французинът се превръща в едно от най-търсените лица в модния бизнес, като се появява в многобройни кампании за най-големите модни марки, сред които, разбира се, Chanel. Виждаме го и на страниците на всички любими списания.


Chanel есен/зима 2013

Самият Лагерфелд небрежно отбелязва, че слабото и атлетично телосложение на Джиабикони изглежда страхотно във всички дрехи и дори още по-добре без тях. Няма да спорим със знаменития дизайнер и гледайки множеството снимки с охота се съгласяваме.

А за да се убедим напълно в достойнствата на красивия и талантлив Батист му отделяме следобеда, гледаме горещите фотоси, губейки се в тъмните му очи, докато за фон си пускаме и неговата музика.
 



























More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.