Случи се: Yohji Yamamoto пуска Hello Kitty Line

Всепризнатият моден дизайнер и майстор шивач, Йоджи Ямамото започва невероятно партньорство с “Sanrio”, компанията майка на “Hello Kitty”...

Всепризнатият моден дизайнер и майстор шивач, Йоджи Ямамото започва невероятно партньорство с “Sanrio”, компанията майка на “Hello Kitty”. От това сътрудничество ще се роди нова марка, наречена “Kitty's”, която ще предлага различни дизайни като тениски, ризи и бейзболни шапки за първата вълна в производството. Очаква се на по-късен етап селекцията да бъде разширена с още аксесоари, торбички и раници.

Ямамото и неговият екип ще контролират дизайна на продуктите и развитието, докато “Sanrio” ще поемат продажбите и управлението на магазините.

Марката “Kitty's” засега ще открие два магазина, единият планирано ще отвори врати на 25 март в универсален магазин “Isetan” в Токио, а другият ще заработи на 2 април в нов търговски център в Осака, където “Kitty's” ще бъде един от основните магазини в центъра.

Коментари: 1

B
budimir metalnikov (2015/03/26 / 11:16)
Ето един прекрасен пример, (съвсем друг е въпроса, как може да си прекрасен пример за нещо, коет не е прекрасно, даже е отвратително, откъдето го гледаме ние) за това, което ние в Политическата Философия наричаме to betraill of the Event../ In fashion, art, politics, science, Love) в какво се състои това "предателство"- в самоизмамата, че докато поддържаш външната прилика с event-a, то това е същия genuin Event...при тази самозмама и предателство измамения смнята, че постига необходимата универсализация, присъща на автентичния Event, заблудата, че адресира присъщата за всеобщността многочисленост, докато в същото време са адресирани партикуларни , обособяващи се на базата на някаква знаителна препълненост група, общност или място. Вместо истинска универсалност се пробутва да кажем така, лесно получена многочисленост. Г-н Ямамото е пример наистина за това, че той е имал своя момент (80-те, началото на 90-те, като тук наистина говорим за максимум 1992/93) , вписал се е в него, но не е успял да разгърне това. подобно на Реи Кавукубо.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.