Следва

Магическа трева или талисман за щастие? Вълшебствата на едно обикновено растение без грам калории

Седмичен ХОРОСКОП - 23.03 – 29.03

През тази седмица ни се дава глътка въздух - от понеделник до четвъртък в биосферата ще преобладава умерено благоприятно влияние, прикриващо напрегнатото въздействие на единствената фонова комбинация на Уран-Плутон...

Astro преди 9 години

През тази седмица ни се дава глътка въздух - от понеделник до четвъртък в биосферата ще преобладава умерено благоприятно влияние, прикриващо напрегнатото въздействие на единствената фонова комбинация на Уран-Плутон. Въпреки че кулминацията на този аспект беше миналата седмица, още е рано да забравим за него: останалите планети не веднъж ще формират към него допълнителни резонанси.

В момента квадратът на Уран с Плутон, дори в латентна форма, продължава да "подгрява" радикалните тенденции в сферата на кредитните отношения, в банковия сектор и в обществените отношения - между колективните интереси и силовите незаконни групи. Възможно е в рамките на следващите две седмици, тази опозиция, на някои места да приеме открити форми чрез остри конфликти, военни действия, провокативни финансови манипулации и дори опит за държавен преврат в страни със слабо или некадърно управление.

Независимо от общия фон, през първата половина на седмицата ще се запази положителното влияние. В понеделник, за това ще помогне благоприятният аспект на Меркурий с Плутон, склоняващ към спокойна разсъдливост. Вторник предразполага към приятелско общуване и добро настроение, тъй като в добър аспект ще бъдат Венера и Нептун. В сряда и четвъртък тригонът (120 градуса) на Слънцето със Сатурн ще насърчава конструктивните инициативи на различни нива на администрацията, полезни за съживяване на инвестициите и предприемачеството.

От петък до неделя състоянието на биосферата ще клони към отрицателната зона. Влошаването ще започне с първата четвърт на Луната, която може да повлияе емоционалното равновесие. Най-труден ден ще бъде събота: покрай неблагоприятните аспекти на Луната, Венера ще формира напрегната комбинация с Юпитер. През този ден не се препоръчват дълги пътувания, романтични срещи, финансово разточителство и големи покупки.

ОВЕН  21.03 – 20.04

Преливащи емоции!

През тази седмица, преливащите в теб емоции, може да унищожат всичко по пътя ти, така че ще бъде по-добре ако не се отключва това вулканично изригване. Постарай се да не влизаш в спорове и скандали ,нито на работното място, нито в личния си живот. Отнасяй се внимателно към всяка информация и като цяло е по-добре да разчиташ само на проверени факти. В края на седмицата, ако възникне проблем в избора ти между работата  и общуването с децата, ще бъде по-добре ако избереш децата.

ТЕЛЕЦ  21.04 – 21.05

Отвличащо вниманието ежедневие!

През тези седем дни ще има нещо, което постоянно ще отвлича вниманието ти от важните дела - ту разговори с приятели, ту размишления и мечти, ту любимо хоби. Опитай се все пак да се съсредоточиш върху това, което за теб в дадения момент е най-важно, за да можеш по-бързо да завършиш започнатите дела. В романтичните отношения ще бъдеш прекалено отстъпчив. Грижейки се за партньора, не забравяй и за своите собствени интереси.

БЛИЗНАЦИ  22.05 – 21.06

Невъзможно бягство!

В началото на седмицата може да напомнят за себе си стари връзки или обещания, които си дал, но до сега не си изпълнил. Може в теб да  възникне желание да се предпазиш от всичко, да заминеш някъде далече от тук и да не прави нищо, за да се разреши всичко от само себе си и да мине покрай теб. Необходимо е да се справиш с това желание, тъй като само чрез активна работа и осъзнаване на ситуацията ще можеш да я оправиш. До края на седмицата всичко ще се нареди, ще получиш необходимите отговори и ще се появят възможности. Също така, това е добър момент за уреждане на отношения и контакти с роднини.

РАК  22.06 – 23.07

Дали рискът е оправдан?

През тази седмица не трябва да се захващаш със сериозни и рисковани дела, тъй като има голяма опасност да изпуснеш ситуацията от контрол и да си навлечеш неприятности. Опитай се да не клюкарстваш с околните за близки приятели, ако не искаш да изгубиш приятелското разположение към теб! В любовта те очаква неочакван късмет.

ЛЪВ  24.07 – 23.08

Поискай и ще ти бъде дадено!

Опитай се да не се намесваш в делата на другите и да стоиш по-далеч от конфликтните ситуации. В противен случай, рискуваш да бъдеш замесен в много неприятна скандална история! В работата, смело се бори за своите права. Ако мислиш, че ти плащат недостатъчно, не се колебай да поискаш от началниците си сумата, която смяташ че заслужава твоята работа.

ДЕВА  24.08 – 23.09

Задоволство и удовлетворение!

Една успешна седмица за теб. Твоята щастлива звезда ще ти помогне да бъдеш на точното място, в точното време и благодарение на това, да реализираш плановете, които са важни за теб. На работното място се старай да спазваш мерките за безопасност и не рискувай здравето си напразно! А от любимия човек не очаквай да ти прости, ако не го помолиш за прошка!

ВЕЗНИ  24.09 – 23.10

Разграничавай нещата!

През тази седмица се опитай да не смесваш работата с личните симпатии и предпочитания. Дори и да не ти е много симпатичен новия колега, не се опитвай да му го показваш, ако не искаш репутацията ти в екипа да пострада! Във финансите ще имаш късмет и ако се постараеш, ще бъдеш в състояние да увеличиш доходите си. А в любовта ще имаш склонността да виждаш опасности дори там, където ги няма.

СКОРПИОН  24.10 – 22.11

Навътре в себе си!

Началото на седмицата ще бъде изпълнено с емоционални събития и нови преживявания, но много скоро ще започнеш да потъваш в себе си и да се затваряш за външния свят. Енергията ти ще бъде пренасочена, което ще ти позволи да се заемеш със себе си, със своите желания и да направиш анализ на собствената си личност. Това е добър период за себепознание, но не е най-удобния момент за развитие на личния живот. Имаш нужда да обмислиш много неща, не бързай да правиш изводи и да взимаш решения. По това време е по-добре да бъдеш сам.

СТРЕЛЕЦ  23.11 – 21.12

Реализъм!

През тази седмица ще бъдеш успешен и ще можеш да постигнеш добри резултати в започнатото, ако мислиш и действаш в съответствие с нормите на реализма. Но ако надцениш възможностите си и се включиш съзнателно в губеща дейност, тогава никакъв късмет, няма да те спаси! В отношенията си с любимия човек ще се стремиш към по-голяма яснота и постоянство, и непременно ще постигнеш това, към което се  стремиш.

КОЗИРОГ  22.12 – 20.01

Запази позитивна нагласа!

През тези седем дни ще си склонен да гледаш на света твърде мрачно и да преувеличаваш съществуващите проблеми. Не забравяй поговорката: „дяволът не е толкова страшен, колкото го рисуват“ и спри да се самонавиваш и да преувеличаваш ситуацията. По-добре оцени благоприятните перспективи, които през тази седмица ще се отворят пред теб, както в работата, така и в личния живот.

ВОДОЛЕЙ  21.01 – 19.02

Бързай бавно!

Бъди внимателен в решенията си и не бързай да изразяваш мнението си, когато не ти го искат. В противен случай, ако първо говориш, а след това мислиш, отношенията ти с околните хора може безнадеждно да се развалят! Твоите делови успехи в този период ще бъдат доста водещи, но не забравяй и за семейството си.

РИБИ  20.02 – 20.03

Промяна в плановете!

Опитай се да не мислиш за нищо предварително, тъй като под влияние на обстоятелствата плановете ти за тази седмица може драстично да се променят. Възможно е да се заемеш с нова и много интересна работа, която да те погълне изцяло и в същото време да ти носи много приятни моменти. Като цяло, тази седмица е много подходяща за творческа и професионална реализация

More from View Sofia

More Astro