Следва

Всички носят: Сиво

Понеделник x3 - Главозамайващи ресни

На ти с тенденциите знаeм, че ресните присъстват на всяко модно дефиле през последните сезони. Забелязваме, че с всяко следващо те променят единствено дължината си...

Shopping преди 9 години

На ти с тенденциите знаeм, че ресните присъстват на всяко модно дефиле през последните сезони. Забелязваме, че с всяко следващо те променят единствено дължината си. На нас страшно много ни допадат във всичките си измерения, защото носят полюшваща индивидуалност, несравнима с друго.

Пискюлите и ресните придават лежерност и свобода, привличат любопитството и отправят един лек загадъчен вик на насита и блаженство от свободното движение.
 
Просто чудни за акцент. Окичваме се с тях, защото са топ-тенденция, и защото ги жадуваме отдавна. Причината да са нашия понеделнишки троен избор.

 

theoutnet.com

Високо, високо с пискюли, ето това е тенденцията, която обичаме. Сандалите MSGM, от черна кожа, с интересна подметка и най-важното - с чудни шарени пискюли са попадение право в целта.

farfetch.com

Макси ресните определено са нещо още по-красиво от ресните по принцип. Доказва го този път Донна Каран, доста убедително, и ние й вярваме безрезервно. Впечатляващо яке за впечатляваща пролет!

luisaviaroma.com

Малко пространство за хора с въображение. С тази черна основа и цветни ресни най-спокойно бихме могли да направим съчетание с някое от предложенията горе. Повече ресни никога не са излишни, съгласете си!

More from View Sofia

More Shopping