Следва

Чорапи горe! Или как да носим къси чорапки до насита тази пролет

Всички носят: Сиво

След горчиво-сладката Марсала е време да отбележим още едно модно цветово решение за...

Street Style преди 9 години

След горчиво-сладката Марсала е време да отбележим още едно важно модно цветово решение за предстоящия и отминаващ сезон – Сивото.

Сиво, но живо, сиво като гълъбово перо, като пастелна стена, като бял пушек...  Стандартът на масовото му носене напоследък се дефинира от един простичък факт - цветът е страшно елегантен и отива на всички. Устойчива във времето цветова тенденция, която обожаваме и която за радост се подкрепя обилно от всички любими брандове, надпреварващи се да ни опияняват с нови пуловери, топове, ансамбли, рокли и прочее, от сив кашмир, памук, тенсел, коприна. 

Убеждението, че сивото се носи масово, се подкрепя отлично от многото удачни примери на уличен стил тук.



Предлагаме деликатно открадване на една или повече добри идеи, с гарантирана дискретност от наша страна. И не защото толерираме "кражбите", а защото искрено си признаваме, че първи повлякохме крак.

Желаем развихрено "сиво" въображение, без притеснения от експерименти, без задръжки и без замисляне, защото цветът е лесен за съчетание с всякакви текстури и материи, и с колегите си - цветове, като все пак уточняваме, че най-добре "се разбира" с нюансовите си събратя и с негово величество черното. 











 


























 

More Street Style