Следва

Нашите любими

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Силно обезпокоени сме от грозната сива панделка на главата й и ужасната полу-омбре, полу-захабена прическа и се надяваме...

All fashion преди 9 години

Почти голата Гага

По подразбиране Лейди Гага винаги е в двете модни крайности - обичаме или мразим стилистичния й избор, но никога по средата. Днес отново е ден, в който трудно проумяваме как, защо и какво е подтикнало създателката на хитове да се облече така. По-точният акцент, който заслужава вниманието ни, е не точно с какво е облечена, а по-скоро това, което е забравила да облече - като панталони и сутиен. 29-годишната изпълнителка се разходи из улиците на Ню Орлиънс в розови стилето и тъничка сива тениска, под която ясно си личеше липсата на гореспоменатите.



И, въпреки че изглеждаше повече тъжно, отколкото смешно, на Гага, както винаги, не й липсва самочувствие, което ясно личи по кадрите. Дори с леко притеснение установяваме, че може би тя взима насериозно ролята си на trend setter. Силно обезпокоени сме още и от грозната сива панделка на главата й и ужасната полу-омбре, полу-захабена прическа и се надяваме за в бъдеще на Гага да й бъде забранено да излиза без предварителното съдействие на стилист!



Неуморните Кардашиян



Място за тяхната фамилия има почти всяка седмица в нашата изпълнена с гафове рубрика. Тази седмица проблемът, като по чудо, не е аутфитът на Ким, а брат й, който дали на шега, дали наистина нещо недолюбва сестра си. Преди дни той публикува снимка в Instagram профила си на актрисата Розамунд Пайк, облята в кръв, от ролята й във филма Gone Girl. А под снимката написа "Това е сестра ми Ким, кучката от Gone Girl."

 

This is my sister kim , the bitch from Gone Girl,,,

A photo posted by ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) on


За тези, които не са гледали филма, поясняваме, че Розамунд влиза в ролята на безсърдечна съпруга, готова на всичко да представи изневеряващия си съпруг в лоша светлина, като дори инсценира собствената си смърт. Ясно като бял ден виждаме силата на гена Кардашиян, изобилстващ от прекалена драма, обхващащ дори и мъжете, които уж се държат настрана от медиите...

Пожелаваме си всеизвестния клан да спре да се натрапва навсякъде и, ако не сега, то поне в близките години да преустановят нелепите си семейни и стилистични драми.

Колекцията на Кани Уест за Adidas – най-разглежданата след месеца на модата



В края на всеки месец на модата, Style.com изнасят класацията на 10-те най-гледани от читателите им ревюта. Откакто я има, класацията не се променя особено – все оглавявана от Карл Лагерфелд за Chanel, следван от Dolce & Gabbana, Valentino, Saint Laurent, Gucci, Prada и така нататък. По принцип е страхотно, че може и друг, освен най-големите, да спечели зрителското внимание, ако този друг не беше точно Кание, който най-вероятно оглавява класацията не поради причините, които трябва. 

Струва ни се, че в основната е влиянието, което изпълнителят има в социалните мрежи, както и подкрепата, която му дадоха всички членове на клана Кардашиян, в техните многобройни профили. Там колекцията срещна истинските "ценители на модата", които къде ли бяха през 2011 и 2012, когато Уест също участваше в Седмицата на модата. Явно сватбата му с Ким и целият шум около тази връзка му носи доста позитиви, най-вече огромно влияние върху милиони хора, които са готови да закупят всичко излязло под името на рапъра.

Последна пролет за Marc by Marc Jacobs






Вече и самият Марк Джейкъбс потвърди слуховете, че по-достъпната му линия, насочена към съвременната млада аудитория, се слива с основната. Този стратегически ход, или поне така го наричат от компанията, вероятно е опит да се осъществи първоначално публично предлагане и съответно за пръв път да бъдат продадени нейни акции на пазара, но на нас определено не ни харесва това стечение на обстоятелствата.

Marc by Marc Jacobs бе обичана от нас и от много други като перфектният начин без да се разорим да се потопим в света на луксозната мода. Оттук нататък обаче, новата Marc Jacobs ще включва широка гама от продукти и цени, преди това разпределени между двете линии. Твърди се, че марката ще продължи да предлага стоки в различни ценови групи, но те ще се продават с един етикет. Засега обаче самият Марк Джейкъбс не е заявил официално своята позиция по сливането.



 

 

More All fashion