Следва

Пролетна супа със спанак и леща

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Доза от най-вдъхновяващите думи, нещо малко, което ни напомня, че собственото ни щастие е в наши ръце...

Celebrities преди 9 години

Доза от най-вдъхновяващите думи, нещо малко, което ни напомня, че собственото ни щастие е в наши ръце.

Погледнете напред, някъде надълбоко, където никой друг не може да види и потърсете днешните си усмивки, защото денят е прекрасен, само за сбъдване на мечти!

Св. Франциск от Асизи*

"Започни да правиш необходимото, после - това, което е възможно, и изведнъж ще разбереш, че вече правиш невъзможното".

Сам Левинсън

"Не гледай часовника, а това, което прави той - продължавай!"

Джим Рон

"Ако не проектираш плана на собствения си живот, ще попаднеш в плана на някой друг. А познайте какво е планирал той за вас? Нищо особено..."

Дж. Толкин

"Не ни е дадено да избираме времената, в които да живеем. Можем само да избираме как да живеем във времето, което ни е избрало".

Алфред Хичкок

"Когато всички негативни емоции са премахнати и гледаш напред, пътят пред теб е чист и сега е моментът да започнеш да създаваш нещо - мисля, че това е състоянието, в което бих бил най-щастлив в целия си живот".

Рей Бредбъри

"Отвори широко очи, живей сякаш ще умреш след 10 секунди. Старай се да видиш света. Той е по-прекрасен от всяка мечта, произведена във фабрика и платена с пари. Не търси граници, не моли за покой - такова нещо няма на света".

Свами Вивекананда

"Избери си идея. Направи тази идея свой живот. Мечтай за нея. Мисли за нея. Живей я. Остави мозъка, тялото, мускулите, нервите, всяка част от тялото ти да се изпълни с тази идея и остави всяка друга настрана. Това е начинът за успех и така се създават велики духовни хора".

*Св. Франциск от Асизи- римокатолически монах светец, основател на Ордена на миноритите,

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 19 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 16 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.