Следва

Бионсе и Джузепе Заноти създават перфектния чифт обувки

Men’s Еxhibit: Фарел Уилям официално е "Модна икона"

Той бе обявен от Съветът на модните дизайнери в Америка за "Модна икона"...

All fashion преди 9 години

Фарел Уилямс е известен като доста щастливо момче, но тази новина със сигурност ще направи неговата усмивка още по-голяма, защото съвсем официално той бе коронован от Съветът на модните дизайнери в Америка за истинска "Модна икона".

Мултиталантливият Фарел ще бъде удостоен с приза на предстоящите Модни награди на съвета, които ще се проведат на 1 юни в Линкълн Център. 41-годишният Уилямс се присъединява към имена като Кейт Мос, Риана, Джони Деп, Лейди Гага, Никол Кидман и Иман, които са носили титлата "модна икона" през годините.

"Ако “готиното” е човек, то той ще е Фарел, не само заради външния му вид и усещането за стил, но и заради неговата доброта и откритост. Едва ли има човек, който да не е съблазнен от него", казва президентът на Съветът на модните дизайнери, Даян фон Фюрстенберг, по повод талантливия артист и неговия „готин без усилие” шик.







More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.