Следва

Джиджи Хадид и Коди Симпсън съвсем голи за Марио Тестино

Вторник x3 - Дъжд от точки

И през този сезон те са на почит във всичките си разновидности – малки, имитиращи калинка, големи, придаващи акцент, бели, черни, шарени и преливащи от настроение...

Shopping преди 9 години

И през този сезон те са на почит във всичките си разновидности – малки, имитиращи калинка, големи, придаващи акцент, бели, черни, шарени и преливащи от настроение. Намираме ги върху всичко – бельо, блузи, панталони, поли и рокли, бански костюми, обувки, чанти и аксесоари. Просто навсякъде.

Те придават достатъчно палаво намигване на всяка дреха или аксесоар, макар и това да е трудна задача за повечето графични прийоми. Добрият вкус, особено когато е "точкуван" изисква умело съчетаване и любимата ни мярка.

Считаме я за идеално спазена в следващите ни три вторнишки избора. Проверете!
 

matchesfashion.com

Романтичното розово и лекият полъх на лято определено ще царува този сеон. А-силуетът е от любимите ни и му се наслаждаваме максимално.

 

farfetch.com

Високи, стилни и с дебел ток, ето на това му се казва попадение. Обичаме когато късметът е на наша страна. Откриваме, стъпваме и литваме. Синьото като тенденция и точките на тока, безкрайно симпатична игра на мода.

farfetch.com

"Черно и бяло в нас се преплитат във неделим кръговрат…" В случая кръглото деколте и дължината до коляно са мигновени любимци. Влюбени сме до безкрай. Имитиращата двойна рокля грабва веднага, както погледната от високо, така и с цветен гумен ботуш, бели кецове или златни сандали. 

More Shopping