Следва

Сара Джесика Паркър на 50! Честито с 50 разкошни кадъра вместо рози!

Теория на кореспонденцията - Вероника Хейлбрюнер и Джъстин О'Ший

null

Други преди 9 години

Често забелязван във втален костюм от три части и подаващи се изпод ръкавите на ризата татуировки, Джъстин О'Ший е байер директор към онлайн бутика Mytheresa.com и е едната половинка от най-еклектичната модна двойка на хоризонта.

Неговата красива приятелка, Вероника Хейлбрюнер, е старши моден редактор към същата гореспомената модна платформа. Заедно, позиционираното в Берлин модно дуо има навика да привлича погледите към себе си, а ние знаем, че без техните безобразно страхотно синхронизирани аутфити, модните седмици биха загубили част от очарованието си. "Мисля, че се обличам доста скучно, защото в гардероба ми има само костюми и ризи," разказва О'Ший, а сред любимите марки цитира Prada, Acne и Doyle + Mueser.

Хейлбрюнер, чийто стил е деликатен коктейл от женственост и ненатрапен сексапил със закачлив спортен подтон, е работила като моден редактор към няколко немски списания, преди загубилият ума си от любов О'Ший да я покани да работи в Mytheresa, само и само да я задържи близо до себе си ("Слава Богу, тя се оказа много добра в работата си," отдъхва си през смях О'Ший).

Силно ориентираната към модата германка има особен разпознаваем и много близък до този на приятеля си подход спрямо дизайнерски съчетания и предпочитания. "Най-важното е да се чувствам комфортно," споделя тя. В тази посока, високото русо красиво момиче със  зелени очи с лекота съчетава елегантни Valentino и Erdem рокли с кубинките на Doctor Martens или бели Nike Air Force кецове - стайлинг трик, който не само й печели повече внимание, но и "Така ми е по-лесно да изкарам целия ден в движение," както тя сама потвърждава и добавя "Но и също така обичам да нарушавам правилата по малко."

Само тя може да накара на пръв поглед немислимото съчетание от Christopher Cane рокля, Acne палто в нюанс на горчицата и заслепяващо бели кецове Nike да работи запомнящо се добре, като едновременно с това да предизвика малък шок и силно възхищение. А след кратка консултация с Google Images открихме, че и двамата делят попечителство над красивото палто Acne, което, честно да си признаем, стои умопомрачително добре и на двамата, но, може би просто вече сме изцяло подвластни на заразителните им влюбени усмивки и затова не можем да решим.

Ето и красноречевите и много красиви кадри в потвърждение на горното. Както и на новооткритата максима "Двойките, които се обличат заедно, остават заедно!"

Представяме ви Вероника и Джъстин - галещ сетивата синхрон, наподобавящ нежна симфония от цветове, материи и любов, подправени с щипка, даже две, голямо майсторство...














 









снимки, кадри от дома им в Берлин


















 

More Други