Следва

Стил урок на седмицата: Малко черно, малко бяло, малко денди

We love: Обувки за вечна любов и сватба от София Уебстър

Млад, но вече супер популярен сред модните момичета, героини на street style-хрониките, обувният...

All fashion преди 9 години

На сайта на Sophia Webster се появи навременен раздел за булки. Защото е пролет, защото булчински трепети тепърва предстоят за мнозина щастливки и защото предложенията са прекрасни.

Млад, но вече супер популярен сред модните момичета, героини на street style-хрониките, обувният бранд се разширява от този сезон в посока сватбена мода. От собствен опит основателката на марката знае, че е страшно трудно да си намериш точния чифт за важно събитие от подобен ранг.

"В Instagram често виждам препратки към моя бранд по сватбените фотографии на много момичета, избиращи за бракосъчетанието си обувки от мои колекции. На сайта ми се е наредил голям списък от желаещи да придобият чифт сатенени обувки Coco в ледено син оттенък, а сандалите Evangeline Angel Wing се разпродадоха за по-малко от 24 часа", - разказва София.

Именно по тази причина в първата сватбена колекция на Sophia Webster влизат вече станали легендарни модели, изпълнени от блестящ сатен. В линията са представени както класически бели обувки, украсени с камъни, и сандали с крила на пеперуди, така и страхотни сандали с връзки за церемония на морския бряг.

More All fashion