Следва

Readers profile - Кристина

Препоръчано oт мама

Когато разтревоженият глас на мама по телефона ти напомни, че трябва да мислиш повече за здравето си, си готов да пробваш всяка...

All About Life преди 15 години

Когато разтревоженият глас на мама по телефона ти напомни, че трябва да мислиш повече за здравето си, си готов да пробваш всяка бабина дивотия, за да поправиш нещата. И така в слушалката ти се диктува, а ти записваш: чаша топло мляко, лъжица мед, накрая съвсем малко масло...



Пиеш и заспиваш блажено в сладък сън, а най-учудващото е, че работи. След обилната настинка, недоспиването, или активните нощи, тази мамина отвара идва като еликсир за всичкото ти нещастие.

Пробвай го! Лекува и всякакви други дребни неразположения.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 8 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.