Следва

Джъстин Бийбър и Кендъл Дженър, близки за американския Vogue

Fashion Battle: Негово Величество Денимът!

Нашата стилна, цветна и еклектична поредица, наречена...

Shopping преди 9 години

Нашата стилна, цветна и еклектична поредица, наречена първоначално Fashion battle - опитоми есента, а от скоро Fashion battle - spring wardrobe planning, продължава и днес като поставя един срещу друг модните ни редактори, които ще се съревновават да изберат най-актуалните, привлекателни и свежи елементи от пролетно-летните предложения, съчетавайки личното творчество с модата.

Днешният ни шопинг, комбиниран с рисунка, колаж и фантазия е вдъхновен от най-задължителния елемент в дамския гардероб - перфектният чифт джинси. Главните роли днес се играят от Calvin Klein Jeans и Miss Sixty.

Габриела



В търсене на перфектния чифт джинси, се спирам на винаги тренди и в неостаряващ, поне за последното десетилетие, skinny силует. Както знаем, голяма част от най-добрите предложения са от класиката в basic елементите - Calvin Klein, а моят предпочитан модел идва в идеалния нюанс на черното и ласкаещата всяка женска фигура средно висока талия. Неутралният цвят се завърта не около една или две свежи и страхотни комбинации, а моята любима пристига с горещи разтопени медни нюанси, предстоящ бронзов загар и опушени очи в кафяв мат тон.

totallyerectedstore.com

Мирела




Обичам деним, страхотен е за градското ми ежедневие и точно заради това още едни чифт никога не е излишен. Особено, когато идва от Miss Sixty. Избирам си ги скини, леко избелени със страхотни протрити детайли и скъсано коляно. Пасват ми перфектно и си ги нося с кеф цяла пролет с любимите гуменки и красива блуза с райе в черно и бяло. Всичко завършвам с малко пространство за лични вещи - забавна чанта с ресни за свободно бохо настроение.

totallyerectedstore.com

Анкета

Кой от двата прекрасни чифта заслужава да победи в днешното шопинг съревнование?

More Shopping