Следва

Българи живеещи в Ню Йорк се обединяват в подкрепа на българското изкуство

48-годишната Сашка Васева бременна за трети път

48-годишната Сашка Васева бременна за трети път

People of art преди 9 години

Сашка Васева, която през есента навърши 48 г., е бременна с третото си дете. Тя съобщила новината лично с писмо до редакцията на "24 часа".

Васева опроверга твърденията на жълтата преса, че има любовник на име Георги и ще се разделя със съпруга си. Тя и бизнесменът Христо Бакърджиев са заедно вече 15 г. Имали проблемни отношения, но заради бременността й решили да останат заедно.

“Да, наистина сме подали молба за развод. Още не е оттеглена, но ще го направим. Имахме и жалби един срещу друг, но ги оттеглихме. Карахме се за една кола”, обясни Васева.

Автомобилът, който станал плод на раздора, е на нейно име, но го карал мъжът й. Той правел нарушения, а тя трябвало да плаща глобите. Но щом разбрали, че ще имат дете, решили да загърбят дребните проблеми и да останат заедно.

“Така беше и с втората ми бременност. Пак щяхме да се развеждаме, но не го направихме заради бебето. Останахме заедно”, обяснява певицата.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра