Следва

Men's Еxhibit: Английският бранд Pretty Green с колекция, вдъхновена от Пинк Флойд

Oasis, Warehouse, French Connection, List и Strand Woman представят новите си колекции у нас

Пролетта диктува модата в Sofia Ring Mall...

All fashion преди 9 години

Запазваме си неделята за чисто женски удоволствия! Защото любимият ни Sofia Ring Mall се оказва любезен домакин на фешън шоу, което ще покаже най-новите модни тенденции за пролетно-летния сезон.

Дефилето на 5 топ-бранда, които имат магазини в най-новия търговски център в София, а именно Oasis, Silvian Heach, SuiteBlanco, French Connection и List, ще бъде осеяно от родни топ-модели, които ще разходят по подиума облеклата от новите колекции на марките, превръщайки изживяването в истинско модното шоу, чийто домакин ще е най-усмихнатата поп-звезда Орлин Павлов.

Гостите на ревюто пък ще бъдат изненадани от специалните комплименти с каталози на модните марки, брандирани шоколадчета, бижу от модната марка Oasis и ваучер с отстъпка за пазаруване в магазините на Oasis, Warehouse, French Connection, List и Strand Woman. Отстъпката ще е валидна в рамките на два месеца и всеки почитател на модните марки ще може да се възползва от ексклузивното предложение.

Магазините ще посрещнат пролетта с различни изненади и промоции за посетителите. В рамките на 26-29 март всички рокли от новата колекция на брандовете включени в ревюто ще се предлагат с 20% намаление. Страхотните новини не свършват до тук. Във всички останали търговски обекти на ZBS Group през тези четири дни ще има наистина „падащи“ отстъпки. В магазините на Clarks и Claire`s артикулите ще са с 50% отстъпка, в Broadway и M&Co – 30%, а OVS и Next – 20%.

More from View Sofia

More All fashion