Следва

Петъчна доза сладури

Прелестна в сребристо, прекрасната булка на Бенедикт Къмбърбач в сватбена рокля от Valentino

Фенове от цял свят я смятат за една от най-големите късметлийки наоколо. И ето, че Софи Хънтър, вече...

Други преди 9 години

Фенове от цял свят я смятат за една от най-големите късметлийки наоколо. И ето, че Софи Хънтър, вече съпруга на Бенедикт Къмбърбач от повече от месец, има още една причина за широка усмихва - зашеметяващата сватбена рокля, която носеше докато си казваха да с нейния любим.

Великолепната сребриста рокля от Valentino бе заснета от Ани Лейбовиц за списание Vogue точно преди сватбата и благодарение на публикация в Instagram профила на дизайнера можем да я видим в пълния й блясък. Под фотоса от марката написаха:

"Красивата Софи Хънтър с креативните директори Maria Grazia Chiuri и Pierpaolo Piccioli Подготвят сватбената й рокля за предстоящата сватба с Бенедикт Къмбърбач. #magicmoment #sophiehunter #benedictcumberbatch снимана от #AnnieLeibovitz.


37-годишната театрална режисьорка, която сключи брак с актьора от култовия сериал Шерлок на 14 февруари и е бременна с първото им дете, изглежда невероятно за големия за ден в специално изработената сватбена рокля. Моделът е нетрадиционен, създаден от сребриста дантела, а не в типичните булчински нюанси на бяло, шампанско или слонова кост.



По времето, когато е направена снимката Софи е в началото на бременността си, но приятно закръгленото й коремче е вече видимо. От снимката виждаме, че роклята е с красиво високо деколте, дълъг ръкав и дълъг воал. Тя е проектирана от самата булка в сътрудничество с дизайнерите на Valentino Maria Grazia Chiuri и Pierpaolo Piccioli и изглежда невероятно на британската красавица.

“Толкова е красива по природата, има толкова много детайли и е напълно необикновена. Все още се опитвам да проумея колко е красива"
това казва самата булка за своята красива рокля.


 

 

More Други