Следва

Завръщането на Дерек и Хансъл във фотосесия за Валентино

Какво издава кафето ти за теб?

Със сигурност всеки от нас си има точно определен начин, по-който обича да пие своето кафе - точно...

преди 9 години

Със сигурност всеки от нас си има точно определен начин, по-който обича да пие своето кафе - точно колко силно, с мляко или без, захар или без. Това си малък и любим ритуал на всеки от нас, любителите му. Но може би никога не сме се замисляли, че зад привидно простичкия избор, който толкова естествено правим, а именно как пием любимото си ароматно удоволствие се крият малки тайни, които разкриват що за хора сме и какъв е нашият стил.

Черно Кафе - минималистът



Обичаш кафето си черно без много добавки, ти най-вероятно си градски тип човек (или поне по сърце). Когато става дума за мода обичаш всичко да бъде изпипано и лъскаво. Гардеробът ти е изпълнен, почти изцяло с парчета в неутрални тонове и със сигурност познаваш огромната сила да комбинираш черно с бяло. Стриктен си и това си личи от твоя гардероб и любимото ти кафе.

Лате - готината класика



Небрежен и шик, любимите ти модни находки са ризите, страхотните плетива и вечният деним. Честичко проверяваш “The Row” за модни вдъхновение и обожаваш визии, които съчетават стил и лека небрежност, точно като твоето любимо кафе.

Еспресо - лидерът



Еспресото е доста силно кафе, точно като тези от нас, които го обичат. Ако си от тях ти си личност, които не се страхува да бъде водач и това си личи и от стила ти. Всичко е в детайлите за теб, смело комбинираш изразителни аксесоари, които често сменяш, за да получиш уверен и неподражаем имидж.

Айс кафе - винаги модерният



Любимото ти кафе е ледено студено, пък дори и през зимата ти си от тези хора, които някак винаги успяват да се сдобият в последните “It” модели за сезона в гардероба си. Следваш и интерпретираш всички нови тенденции от модните подиуми и смяташ, че инвестирането в класика е скучно. Твоето слефи не е пълно, ако не е допълнено от айс кафе в едната ръка и най-новите обувки на Alexander Wang на краката ти.

Капучино - класиката



Точно както любимото ти капучиното, стилът ти е класически и полиран. Когато не залагаш на вечното си палто в цвят кемъл, разнообразяваш с някой класически модел на кожено палто с косми. Гардероба ти е пълен най-вече с вечни силуети, които имаш намерение да носиш завинаги.

Лате с много пяна - артистът



Твоят избор на кафе, често лате с много пияна и рисунка отгоре, както и твоят избор на аксесоари се ръководи единствено от естетическата им стойност за перфектната instagram снимка. Педантично подреждаш своите нежни пръстени, слънчеви очила и своето кафе - произведение на изкуство заедно за един перфектен кадър сутрешен ритуал.
 

More from View Sofia

More