Следва

Trend Report - UK Symbols

Пилата за нокти

Красивият маникюр винаги върши работа и за да можеш да се похвалиш с такъв, трябва задължително да полагаш грижи за него...

Shopping преди 15 години

Красивият маникюр винаги върши работа и за да можеш да се похвалиш с такъв, трябва задължително да полагаш грижи за него.

Достатъчно е веднъж седмично да ходиш при професионалист, който ще оформи ноктите ти и ще те лакира по най-добрия възможен начин. Ако обаче нямаш достатъчно свободно време, което да посветиш на маникюристката, можеш спокойно да се справиш сама вкъщи.

Въпросът е да избереш правилната пила за нокти.

Всички имаме най-малко по един инструмент за маникюр у дома, но обикновенo проблемът е в пилата или по-точно в материала, от който е направена.

Металната пила работи безотказно дълго време, достатъчно здрава е, за да издържи на всякакви манипулации и има поразително бърз резултат.

Стъклената е възможно най-добрия инструмент, с който може да оформиш ноктите си. Финият изпилващ ефект предпазва от начупване, а абразивното й покритие прави чудеса с маникюра ти.

Метална пила за нокти Titania от Solingen е около 8 лева, а стъклената около 14 лева и могат да бъдат намерени в добрите аптеки и магазини.

More from View Sofia

More Shopping