Следва

120 години българско приложно, декоративно и монументално изкуство

Дженифър Лопес и Каспър Смарт отново заедно

Слуховете, че Дженифър Лопес е дала втори шанс на 27-годишния танцьор Каспър Смарт, май ще се окажат верни, след като двамата бяха изловени от папараците да се целуват зад кулисите на реалити формата American Idol.

People of art преди 9 години

Слуховете, че Дженифър Лопес е дала втори шанс на 27-годишния танцьор Каспър Смарт, май ще се окажат верни, след като двамата бяха изловени от папараци да се целуват зад кулисите на реалити формата American Idol.

45-годишната дива, която заряза своя възлюбен миналото лято, след слухове, че той й е изневерил с две транссексуални проститутки, е засичана многократно с Каспър през последните месеци. Тя дори се появи с него на премиерата на новия си филм "Home", но тогава и двамата отрекоха да са се събрали отново. Лопес сподели, че те са просто добри приятели, а децата й го обожават, затова е съвсем нормално да продължават да се виждат.


Е, явно приятелството им е прерастнало в нещо повече, защото по всичко личи, че двамата се чувстват отново добре в компанията един на друг. 

Преди да се разделят латината и танцьорът бяха заедно около година и половина, като тя започна да се вижда с него само няколко месеца след раздялата си със своя екс съпруг Марк Антъни. Всички възприеха решението й да бъде с него, най-вече заради разликата във възрастта, за начин да се отвлече от развода си, но в последствие нещата се оказаха доста по-сериозни.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра