Следва

My Style: Аделина Каспарянова

Седмичен ХОРОСКОП - 30.03 – 05.04

Напрегнатият аспект между Уран-Плутон, който постепенно отслабва, все още е в сила. Неговото значение в момента e...

Health преди 9 години
Напрегнатият аспект между Уран-Плутон, който постепенно отслабва, все още е в сила. Неговото значение в момента e силово противодействие на агресивните сили, преследване на мир и възстановяване на отношенията на доверие между държавите и социалните групи. В личен план се запазва вероятността от конфликти с хората, които обичаме.
Цялата тази негативност противостои на тригона (120 градуса) между Венера и Плутон, който се формира в понеделник. Аспектите на Венера винаги са свързани с партньорството и финансите. Наличието на Плутон придава сила в намеренията на хората и висока устойчивост. Ето защо началото на седмицата, като цяло, е благоприятно за инвестиции, разрешаване на търговски и кредити спорове, сключване на дълготрайни съюзи и за големи придобивки.
 
След вторник в биосферата започва значително подобрение: започват да се формират две хармонични комбинации, кулминацията на които е в четвъртък. Едната е между Меркурий и Сатурн, които ще създават позитивна и спокойна работна среда и ще подпомагат взаимодействието с висшето ръководство. Другата двойка - Юпитер и Слънцето са прекрасна творческа комбинация. Позицията на тези планети сега е много красноречива и може да се тълкува почти буквално: Слънцето - творческа енергия, инициатива, активна дейност; Юпитер - покровителство и благотворителност, както и законодателство, реклама и медии. В този ден може да се очакват полезни за бизнеса и творческите проекти законодателни инициативи, изказвания и реклами в този дух от страна на длъжностни лица и така нататък. Уви имаме наличие на "Луна без курс", което може да смаже положителния ефект от добрите комбинации. Така че главното ще трябва да се направи до четвъртък следобед.
 
В събота Слънцето ще започне да образува резонансен квадрат към Плутон и съвпад с Уран, а следобед към тази напрегната комбинация ще се добави и лунно затъмнение. В резултат на това рязко ще нарасне вероятността от лични конфликти, аварии, нещастни случаи. Особено за тези, които в личния хороскоп имат планети в 14-16-я градус на Овен, Рак, Везни и Козирог. Препоръчително е тези хора да прекарат уикенда в тишина, без физически натоварвания, пътувания, както и да намалят до минимум ненужните контакти. Напрегнатото състояние на биосферата ще продължи до понеделник.

ОВЕН  21.03 – 20.04

Коктейл от нежност и грубост!
 
В любовната сфера има опасност да се натъкнеш на подводни камъни, затова в началото на седмицата стой по-далеч от любимия човек: колкото по-далеч от теб се намира – толкова по-добре. Близостта може да провокира бурни конфликти, агресия, сцени на ревност. В края на седмицата компенсирай и прекарай повече време с любимото същество – общувай, бъди щедър на ласки и целувки и тогава ще разбереш, че Рая на земята е възможен.
 

ТЕЛЕЦ  21.04 – 21.05


Жизнената енергия!

Телците ще станат активни и енергични. Ще се откажат от съзерцателното си поведение и за да подобрят вътрешният си комфорт ще трябва да се занимават с нещо, да се проявяват в работата и да реализират своите желания. Динамичните ситуации и енергичните хора ще ги привличат. В същото време се увеличава риска от наранявания и конфликти. Каквото и да направят, активните хора винаги будят неприязън и рискуват да си навлекат нечия омраза.
 
БЛИЗНАЦИ  22.05 – 21.06

Изобщо няма да скучаеш!

Близнаците ще се наложи много да общуват и да пребивават на различни места. Очаква ги полезна среща, изгодно пътуване или запознаване с влиятелен човек. Ще се чувстват по-силни и по-успешни – може да се сблъскат с интересна информация или да се окажат в ситуации, изискващи от тях енергични действия. Околните няма да ги "тормозят" и Близнаците ще могат да живеят в ритъма, който им подхожда. Ето защо, те ще имат много енергия, ентусиазъм и дори агресивност: ще искат във всичко да успеят и да свършат много неща.

РАК  22.06 – 23.07

Приятни възможности!

Задълженията ти не намаляват, но се появяват и много повече приятни възможности.Срещи с приятели, купони и концерти ще те извадят от инертното състояние и ще се почувстваш жизнен. Забрави обидите и проблемите с любимия човек ще се изгладят. Бъди искрен в чувствата си – не се опитвай да превъзпиташ човека до теб, това е невъзможно. Не стоварвай всички грижи върху себе си – остави място за отговорност и на партньора си. Не вярвай на слухове и сплетни – да се основаваш на тях сега е крайно неразумно.

ЛЪВ  24.07 – 23.08


Повече увереност!

Много преговори и срещи – убеди се, че правилно си разбран, за да избегнеш бъдещи затруднения. Не позволявай безпочвени мисли и съмнения да те безпокоят – преди да повярваш на слуховете изясни кой е източникът им. Правилното отношение към здравето ще се отрази великолепно и на вида ти. Отличното ти настроение и позитивното отношение към живота ще бъде забелязано и оценено от околните. Ще ти е необходима повече увереност в собствената ти преценка, за да устоиш на атаките.
 
ДЕВА  24.08 – 23.09

Безупречна елегантност!

Прилив на жизнени сили, енергичност, безупречна елегантност – това са качества, които са важни за успеха ти. В понеделник не си струва да влизаш в дискусия с шефа – очаквай неприятности. Във вторник прояви активност и тогава Съдбата ще е благосклонна към теб. В четвъртък си почини и не предприемай нищо важно, тъй като плановете ти ще се объркат. Отношенията с любимия човек се нареждат и това ще ти дава крила. Сега не е необходимо да си блъскаш главата при избора на подходящо облекло за купон или да тичаш по магазините в търсене на оригинални аксесоари. Понякога и от такива грижи е приятно да си отдъхнеш.

ВЕЗНИ  24.09 – 23.10

Потърси вътрешната си красота!

Началото на седмицата е подходящо време да изгладиш вътрешните си противоречия и да намериш душевно равновесие, което ти е така необходимо в личния живот. Не забравяй, че истинската красота идва отвътре и компенсира всички външни недостатъци. Умението да изслушваш плюс търпение при осмислянето на получената информация ще ти носи успех и вдъхновение. Четвъртък и петък са великолепни дни за съвместно пътуване със скъп за теб човек.
 
СКОРПИОН  24.10 – 22.11

Бъди готов за компромиси!

През тази седмица е добре твоите цели и замисли да останат скрити за околните и тогава всичко ще се нареди по най-добрия за теб начин. В средата на седмицата се подготви за разумен компромис, в противен случай прекаленото ти себелюбие и желание да действаш по своему ще предизвика агресия в околните. Напълно е възможно напрежението в отношенията с близките да е следствие от твоята неувереност, така че е време да поработиш върху самочувствието си. Най-простия и ефективен начин е да посетиш козметичен салон, да се насладиш на професионален масаж, а после да се разходиш по магазините.
 
СТРЕЛЕЦ  23.11 – 21.12

Външният вид има значение!

Лъжи и клевети на недоброжелатели могат да усложнят отношенията ти. Възможно е да предизвикаш неодобрение с яркия си външен вид. Имай предвид, че всяко облекло, даже най-екстравагантното трябва да е адекватно със ситуацията. Във всяка компания и на всяко мероприятие съществува понятие „дрес-код”. И нарушаването му ще те представи в неизгодна светлина. Помни, че силата ти сега е в магическото подсъзнателно влияние на околните. 

КОЗИРОГ  22.12 – 20.01

Случват се и хубави неща!

През цялото време няма да ти липсват сили и енергия да осъществиш замисленото. Работа ще имаш много, но нека това не те плаши. В края на седмицата нещо може те зарадва и вдъхнови –  лек флирт или човек, който ще те развълнува. Не пришпорвай събитията и не се концентрирай върху мисли, че не е добре да се смесва работата с личния живот. Така или иначе Съдбата ще ти покаже своя сценарий – играй по нейните правила и не се съпротивлявай. Позволи на твоето сърце, душа и разум да се изпълнят с любов и ти ще си най-щастливия човек на Земята.

ВОДОЛЕЙ  21.01 – 19.02

Контрол над емоциите!

Духът на свободата ще проникне в твоето време и пространство и ще те изпълни с нови идеи. Склонен си към безразсъдни постъпки и прекомерно харчене на пари в името на любовта. Не губи самообладание! Старай се да управляваш ситуацията и да планираш разходите си. Бъди внимателен в изказванията си и се постарай да обещаваш само това, което действително можеш да изпълниш. Не забравяй колко е важен външния ти вид и вечер не мързелувай, а обмисляй какво да облечеш на сутринта и тогава ще си наистина във форма.

РИБИ  20.02 – 20.03

Пази се от интриги!

Тази седмицаще постави на изпитание здравината на чувствата ти. Отношенията с любимия човек ще са обтегнати. Винаги търси причината първо в себе си – бъди внимателен и не се поддавай на флирт, тъй като прекалената общителност може да стане причина за ревност и продължителни конфликти. Хубаво е да избягваш места и мероприятия, на които се плетат интриги. По-добре прекарай времето си с приятели, с които отдавна не си бил и които искрено ще ти се зарадват.

More from View Sofia

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.