Следва

Кендъл тук, Кендъл там, Кендъл и за Calvin Klein

Men's Еxhibit: Рикардо Тиши с нова капсулна колекция смокинги за Givenchy

Този сезон креативният директор на Givenchy Рикардо Тичи се завръща с втора...

All fashion преди 9 години

Този сезон креативният директор на Givenchy Рикардо Тиши се завръща с втора капсулна колекция, в която демонстрира уникалния си почерк върху един от вечните задължителни елементи в мъжкото облекло: смокингът.

В края на миналата година, Тиши създаде супер лимитирана колекция смокинги за френската модна къща, базирана на стил, демонстриран от Джаред Лето, Кание Уест и Джъстин Тимбърлейк.

Новата колекция поддържа три различни линии, които бихме определили като шедьоври, създадени, за да раздвижат традиционното мъжко вечерно облекло. Същевременно е запазена традиционната визия чрез slim силуети, силна линия на раменете, full canvas конструкция. Хибридни ревери и сатенени акценти гарантират нотка на уникалност, докато структурираните силуети обещават, че ще изглеждат класически строго на почти всяко тяло. Истинският фокус в колекцията е върху това, което се случва около врата - три традиционни ревера са представени по съвсем различен начин.

Шал-реверът е изтънен и издължен надолу по тялото за по-обтекаема линия.



Острият ревер също е по-тънък, ограничен до един материал и със сатенен детайл.



При третия модел реверът е обърнат, за да образува нестандартна форма подобна на диамант.



В колекцията си Рикардо Тиши ни предлага и риза със скрито закопчаване, риза с платка и сатенена папионка, за да бъде завършена една визия, която изпъква по неповторимо елегантен начин. Смокингите ще бъдат в продажба в средата на Май.

More All fashion