Следва

H&M и пролетната им компания - Дария Вербови страхотна в ролята

Нежната премяна на модерната пролет - Sofia Ring Mall

Да посветиш дни на красотата...

All fashion преди 8 години

Най-нежният от всички месеци е на път да приключи. Sofia Ring Mall посрещна този месец за първи път. И подобаващо го отбеляза с три седмици, посветени на красотата и удоволствието от това да си жена. След бюти съвети, кулинарни дни, латино и поп уроци и томбола с екзотични екскурзии само за нежната половина на света, цялото това специално внимание се качи буквално на подиума и ни заплени с женствени линии и аристократичен стил в едно красиво ревю.

С любезното съдействие на notosgalleries и ZBS group шестнайсет обичани марки заблестяха на модната фиеста в неделния следобед в Sofia Ring Mall. Акцентът бе върху дамите, макар да не липсваха и мъжки и детски аутфити  от новите пролетни колекции  на марките.



Силуетите и кройките в елегантното дефиле бяха изчистени и женствени. Нюансите вариараха от монохромни пастелни комбинации  до пъстри принтове и шарки, в зависимост от индивидуалния почерк на брандовете. Видяхме с удоволствие всички най-важни трендове на пролет 2015 застъпени с очарователен подход. Любими станаха черно-белите ансамбли, силното присъствие на синьото в неговия най-модерен нюанс - морскосиньо, нетипичните принтове, денимът, воланите и изобилието от симпатични аксесоари, пребогати с интересни детайли. 


Сред гостите на модния следобед, чиито фокус беше именно ревюто, блестеше изящната Гергана Малкоданска, а специалният глас на събитието - Орлин Павлов - за радост на присъстващите изпълни няколко любими парчета като завършек на модния следобед.



Любимият на няколко поколения синеок и сладкогласен Орлин съобщи имената на дамите, които ще хванат първия самолет за Париж, Рим и Карлови Вари и ще прекарат една седмица в Дубай. А Givenchy, като отговорници за красотата и перфектно завършената визия на моделите, подариха на две дами червила от най-новата си колекция.

С чаша бълбукащо шампанско в ръка и много настроение изпращаме женския месец, без да спираме да сме очарователни и модерни. Защото сме жени 365 дни в годината и великолепните, стилни тоалети, които ще владеят тенденциите на идния сезон няма да ни позволят да го забравим.











Гостите на ревюто



Гери Малкоданска







Орлин Павлов









Евгения Калканджиева











Никос Ксеталис, Генерален мениджър на Sofia Ring Mall и Гергана Малкоданска






 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.