Следва

Брадли Купър и Марго Роби - определено там има химия

Джулиан Мур - твърде слаба актриса, за да рекламира туризма на Турция

Джулиан Мур - твърде слаба актриса, за да рекламира туризма на Турция

People of art преди 9 години

Джулиан Мур, невероятната червенокоса красавица, която спечели "Оскар" за най-добра актриса в изданието на наградите през февруари, бе отхвърлена от турските власти като възможно лице на туризма на страната. Министерството на културата и туризма не одобри изпълнението на звездата в рекламен клип за турския туризъм и поиска той да бъде заснет повторно. Мур обаче отхвърли предложението, което доведе в крайна сметка до проваляне на проекта.

Според източници на "Хюриет", министерството не харесва клипа и в частност слабата актьорска игра на Мур. В рекламата тя си припомня пътувания от детството, докато лети в самолет.

Иначе миналия месец Мур спечели "Оскар" за Най-добра актриса в главна роля ("Все още Алис"), което не попречи по никакъв начин на последните събития. Представители на министерството в южната ни съседка не коментират официално отказа си, с мотива, че няма да говорят за проекти, които още не са завършени. Редица представители на рекламния свят и други известни личности в Турция критикуваха избора на актрисата главно заради депресивния характер на изпълняваните от нея роли.

Според Али Атъф Бир, известно име в турския свят на рекламата, изборът на тази "екзотична", а отгоре на всичко "червенокоса" актриса, която постоянно изпълнява ролята на "депресирани жени", е бил "доста рискован, дори неправилен".

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра