Следва

Жизненият сценарий или как пишем историята на своя живот

My Style: Аделина Каспарянова

Червена коса, красиво лице, малко коремче, обещаващо живот... стил героят ни днес Аделина Каспарянова.

All About Life преди 9 години

Червена коса, красиво лице, малко коремче, обещаващо живот... представяме стил героят ни днес Аделина Каспарянова.

Познаваме Аделина като сръчно момиче със страховит арсенал от идеи и дейности, харесваме много лекотата, с която експериментира, както в стиловите, така и в останалите житейски начинания и ярката лична визия, за която е  нужен изключително свеж и нестандартен поглед върху, на пръв поглед, basic елементите, преобладаващи в гардероба й.

Черно, сиво и бяло преобладават във всякакви текстури и внушения - от вълнена жилетка и кожен панталон до обувки на много висока платформа и ефирно като воал кимоно.

Достатъчен е един единствен поглед, за да разберем колко важен за героинята ни е цветният акцент в, разбира се, много ярък тон. Запазваме за специалните настроения  и малко флорален мотив, който разчупва геометрично инспирираните аксесоари с усмивка и очарователна женственост.

Би било недопустимо да пропуснем и обичания деним в най-разнообразни силуети и обожаваните до болка Converse. А като за финал запазваме малко място и за по-нестандартните текстури като блещукащите пайети, например...

Аделина Каспарянова в първо лице!

V.S. Представи ни се?
А:
Това е много трудно. Експериментатор и предприемач.

V.S. Облечи стила си в думи, ако е възможно?
А:
Всеки сезон си избирам нещо, което ми допада като стил и горе-долу се въртя около него. Не е според настроения. Гледам всеки ден да е нещо различно и да не е обикновено по възможност. Това влияе на настроението ми. Ако успея да се облека добре, задължително съм в добро настроение.

V.S. Следваш ли модните тенденции?
А:
Да. Има неща, които съм пропуснала и понякога ме е яд.

V.S. Значи ли, че си fashion addicted?
А:
Не. Не бих казала. Следвам модни тенденции, но не на 100 %. Не съм наясно абсолютно за всичко най-актуално в момента, но се интересувам и това ми влияe със сигурност.


Barbara I Gongini, това е най-удобната чанта на света.

V.S. Любими марки?
А:
О, нямам. Нямам и страст към скъпи или евтини неща, купувам си това, което ми хареса.

V.S. Посочи ни едно нещо в гардероба ти, устояло на дългото време и носене, което още харесваш?
А:
Едната чанта, която снимахме, например. Тази с естесвен косъм. Тя е подарък на баба ми от дядо ми и е от толкова отдавна, че тя дори не я помни. Но за мен е много скъпа и си я нося.

V.S. Фен ли си на винтидж течението?
А:
Ако нещо ми харесва, да. Не съм фен на точно определен стил. Просто ако нещо ми допада, го взимам.

V.S. Много ли обувки имаш?
А:
Да, много. И ми е тъжно, че някои от тях остаряват.



V.S. Повече спортни или елегантни?
А:
Ами, спортни, обичам и елегантни, но с тях издържам по-малко време, когато съм в движение. По-скоро ме забавлява да са различни.

V.S. Акцентът на А.К. в облеклото?
А:
Различен всеки път. Имала съм периоди, в които се обличам изцяло в един цвят и само обувките или чантата са акцента. А в момента ми е достатъчна дори косата. Ако се променяш често, не може да е едно и също.

V.S. А в грима?
А:
Аз се гримирам от сравнително скоро. От няколко години може би. И като свикнеш веднъж е трудно да се откажеш. Не обичам силен грим, по-скоро хубава основа.

Кимоното е секънд хенд, гащеризонът е Top Shop, чантата е подарък на баба ми от дядо ми. Кецовете са Converse, обувките с платформа са Zara, леопардовите токчета са радост за окото.

V.S. Чанти или обувки?
А:
Ами, това е трудно за преценяване. Обувки, обаче.

V.S. Пазаруваш ли онлайн?
А:
Не, не ми допада. Пробвала съм няколко пъти и почти винаги съм оставала разочарована. Пазарувам онлайн само марка, която добре познавам и преди това съм пробвала модела някъде. Иначе не обичам. Искам да отида на място, да пробвам и да си купя това, което съм си харесала на мига.

V.S. Има ли неща, за които съжаляваш, че са попаднали в гардероба ти?
А: П
о-скоро не. Има такива, за които не съм намерила подходящия момент или аутфит.



V.S. Вярваш ли в шопинг терапията?
А:
Да. На всеки действа, със сигурност.

V.S. Любими цветове?
А:
Нося може би най-много черно, сиво и бяло. Имам и много любим флорален принт, затова и имам няколко рокли и кимона с подобна украса.

V.S. Как се роди идеята за “Стари градски” (бел.ред. това е личният блог и пространство на Аделина)?
А: С
лед четири години с “Радио кафе” реших, че имам нужда от нещо по-спокойно и това ми се стори добър вариант. Така се стигна до концептуален магазин.

Часовникът е мъжки Nixon, гривните Pandora, колието и пръстена ... не помня, но го обичам.


V.S. Разбрахме, че в момента “Стари градски” е в почивка. Има ли нещо друго, с което би искала да ни се похвалиш?
А:
Ами да, аз съм вече от четири месеца в почивка, после още пет месеца ще си почивам:) После, живот и здраве, още една година и после всичко зависи от новия член на семейството.

V.S. Това е страхотна новина! Поздравления! А “Стари градски” продължава да се развива...
А:
Във вида на блог, какъвто исках да го съпътва от самото начало. После се появи Софи и така двете се допълваме изключително добре. Разделяме си работата изцяло и това, което правим е доста забавно.

Уникален дизайнерски пръстен, подарък от съпруга ми.

V.S. Как изглежда перфектният ден?
А:
Ами, аз обичам да си стоя вкъщи. Дори не е нужно да имам компания. Искам да знам, че хората, на които държа са добре и така денят ми е перфектен.

V.S. Каква си мечтаеше да станеш като малка?
А:
Мечтаех си всъщност да съм абитуриентка, защото си представях, че това е нещо като гимнастичка. Това е единствената мечта, която си спомям. Иначе след това, каквото съм си мечтала, съм станала, май.

Любимите пайети, нося тези панталони с белия Converse, купих си ги за годишнина от сватбата ни. Чантата от гъба е най-най-най любимият ми аксесоар, съпругът ми ми я купи от Берлин, ще запазя марката в тайна.

Очилата са Spektre от Co Optics, предпочитана марка от блогърки и модни икони.

Пазарувай стила на Аделина от Collective Storе* >>> 


*collective – ново поколение мултибранд магазин в Парадайз Център. Предоставя на младите хора възможност да избират дрехи и обувки по последна мода, които да съответстват на тяхната индивидуалност, да ги карат да се чувстват уникални и да ги открояват сред тълпата.

В галериятa горе е всичко, което харесахме в този оазис на модата така, че да претворим вдъхновението на Аделина върху нас. 

 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 16 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 16 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.