Следва

Комедиен маратон в ефира на TV 1000 през април

Брадли Купър и Марго Роби - определено там има химия

Сред многото мераклии, на които бяха преписвани романи с пищната Марго Роби, след като...

People of art преди 9 години

Сред многото мераклии, на които бяха преписвани романи с пищната Марго Роби, след като звездата й изгря с "Вълкът от Уолстрийт", се редят имената на Александър Скарсгард, Орландо Блум, Уил Смит и още други, но най-топлата клюка намесва в сериала едно още по-горещо име - това на прясно освободения от Сюки Уотърхаус Брадли Купър.

Всеки, имал щастието да ги види напоследък заедно на едно или друго място твърди, че между двамата определено има химия, съобщава австралийското издание New Idea.

Подобно впечатление звездите направиха още на церемонията по награждаването с Critics Choice Movie Awards, която мина на 15 януари.


Брадли Купър и Сюки Уотърхаус

Към онзи момент Брадли Купър все още излизаше с модела Сюки Уотърхаус (за раздялата на двамата се чу едва преди няколко седмици), т.е. с известна положителност може да се твърди, че страстта по Марго е изиграла роля страстта по Сюки да отстъпи мястото си.

Представители на двамата актьори не коментират засега появилата се информация.




 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра