Следва

Converse, историята на моя чифт: Елена

Converse, историята на моя чифт: Екатерина

Купих си първите Converse от Англия, докато бях студентка там...

All About Life преди 8 години

Купих си първите Converse от Англия, докато бях студентка там. Искаше ми се да са класическите бели, защото обожавам белите кецове, но си помислих – тук постоянно вали, ще се цапат. След това разбрах, че това притеснява единствено мен. В Англия всеки студент е с бели Converse и колкото по-мръсни са, толкова по-гордо ги носи. Ако трябва да съм честна, там развих неприязън към твърде мръсните Converse и днес поддържам моите сравнително чистички, против „правилата".

Когато обух първите си кецове, се почувствах в кожата си. Никога не съм имала по-удобни обувки. С тях ми е толкова леко в походката, че ми става леко и на душата. Сещам се как, докато бях още студентка, попаднах на интервю за работа в магазини, които имаха репутацията, че си избират служителите според външния вид и ги наричат „модели". Когато решавах какво да облека, първото нещо, което избрах, бяха кецовете Converse. Бях прочела по форумите, че е престъпление да не отидеш на това интервю с Converse. Е, не получих работата, може би не докарах съвсем моделския вид, но знам, че обувките бяха точните. И ми беше сигурно, удобно, уверено с тях. 


 

Вече тук, преди няколко месеца се оплаквах на приятелка, че нямам делови дрехи, защото ми е скучно да си купувам такива. Тя каза: „О, аз отидох на първото си интервю за работа с дънки и Converse." Получила позицията...

Не казвам, че е печеливша стратегия да се ходи на интервюта с Converse, но има нещо специално в тези обувки.

Те сякаш говорят на универсален език, който всеки градски човек  разбира...

Още за кецовете с душа - тук!

Виж още:

Converse, историята на моя чифт: Елена

More All About Life