Следва

Четиво в четвъртък: "Моето приключение в дивото" от Черил Стрейд

Люба Ризова стана част от “Господари на ефира”

Люба Ризова стана част от “Господари на ефира”

People of art преди 9 години

“Голямо предизвикателство за мен е тази моя стъпка - отивам в едно предаване, започнало като бутиково, но превърнало се днес в институция. То изпълва със смисъл надеждите на хората, че винаги има едни господари, които ще застанат на тяхна страна и ще помогнат справедливостта да бъде възстановена.” Така Люба Ризова - бившият директор на новините и актуалните предавания в Би Ти Ви, обясни промяната в професионалната си кариера, отбелязаха колегите от 24 часа.

От вчера тя е консултант на екипа за разследвания в “Господари на ефира”. Прощъпалникът ѝ беше в навечерието на 12-ия рожден ден на предаването, който е днес.

Продуцентът на шоуто Джуди Халваджиян и Ризова работеха преди време в една и съща телевизия - Би Ти Ви, но никога като екип.

“Най-хубавото в “Господарите” е, че те решават проблемите със средствата на хумора и забавата, няма грам злоба или горчивина. И всичко това се дължи на Джуди Халваджиян, който е създал много силен екип. Затова форматът успява да помогне, да свърши нещо, а аз съм изключително поласкана, че ще мога да се почувствам част от това нещо”, каза Ризова.

“За мен е чест да работя с такъв доказан през годините професионалист като Люба Ризова”, каза и Джуди Халваджиян.

Журналистката отива на ново място, но всъщност ще прави това, което може изключително добре - ще консултира репортажите и разследванията в “Господари на ефира”. Преди година тя напусна Би Ти Ви, където беше начело на новините 12 години.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра