Люба Ризова стана част от “Господари на ефира”

Люба Ризова стана част от “Господари на ефира”

“Голямо предизвикателство за мен е тази моя стъпка - отивам в едно предаване, започнало като бутиково, но превърнало се днес в институция. То изпълва със смисъл надеждите на хората, че винаги има едни господари, които ще застанат на тяхна страна и ще помогнат справедливостта да бъде възстановена.” Така Люба Ризова - бившият директор на новините и актуалните предавания в Би Ти Ви, обясни промяната в професионалната си кариера, отбелязаха колегите от 24 часа.

От вчера тя е консултант на екипа за разследвания в “Господари на ефира”. Прощъпалникът ѝ беше в навечерието на 12-ия рожден ден на предаването, който е днес.

Продуцентът на шоуто Джуди Халваджиян и Ризова работеха преди време в една и съща телевизия - Би Ти Ви, но никога като екип.

“Най-хубавото в “Господарите” е, че те решават проблемите със средствата на хумора и забавата, няма грам злоба или горчивина. И всичко това се дължи на Джуди Халваджиян, който е създал много силен екип. Затова форматът успява да помогне, да свърши нещо, а аз съм изключително поласкана, че ще мога да се почувствам част от това нещо”, каза Ризова.

“За мен е чест да работя с такъв доказан през годините професионалист като Люба Ризова”, каза и Джуди Халваджиян.

Журналистката отива на ново място, но всъщност ще прави това, което може изключително добре - ще консултира репортажите и разследванията в “Господари на ефира”. Преди година тя напусна Би Ти Ви, където беше начело на новините 12 години.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.