Следва

Б като Библия, Б като Блог

12 изпирания свежест! Le Labo създават ароматизирани тениски с Hiro Clark

Базираната в Лос Анджелис компания за тениски “Hiro Clark” обединява сили с...

All fashion преди 9 години

Базираната в Лос Анджелис компания за тениски “Hiro Clark” обединява сили с нюйоркския производител на висок клас парфюмерия “Le Labo”, за да създадат ароматизирани тишърти, които ухаят в продължение на 12 изпирания.



Лимитираната серия тениски за сезон пролет / лято 2015 ще се продава на цена от $128 за бройка и ще носи аромата на парфюм “Santal 33” Le Labo "опушен" унисекс аромат с нотки на сандалово дърво, кардамон, ирис, виолетка и амбра.

"Тениските са нещо, което влюбените крадат един от друг. Това, и парфюмите си." обяснява Фабрис Пено, основател на “Le Labo”.

“Ароматът е много личен избор - толкова специален, толкова уникален. И тъй като “Hiro Clark” правят такива лимитирани серии, за нас имаше смисъл да си сътрудничим с тях по този уникален проект”, добавя Пено.



Тениските идват в два варианта - бели и сиви с две графики, едната отпечатък на пънче на дърво (вдъхновена от дървесните нотки на “Santal 33”) и фразата “There miracles here”.
"Чудесата говорят за магията на “Le Labo” и чудодейната сила на Лос Анджелис. Всичко може да се случи тук." - това се казва в интернет страницата на “Hiro Clark”.




 

More All fashion