Следва

Male classics - Чисто сиво

Назаем взехме - Just Cavalli влезе в рока

Пънк и рок звученето тази зима е на мода. А за сезон пролет/лято все повече дизайнери клонят към хард вълната в колекциите си, като...

All fashion преди 15 години

Пънк и рок звученето тази зима е на мода. А за сезон пролет/лято все повече дизайнери клонят към хард вълната в колекциите си, като се вдъхновяват от различните музикални култури, зародили се в Англия и САЩ в средата на 70-те.

Назаем взехме този тренд от италианското издание на списание Amica, които отразиха тенденцията в януарския си брой. С цялото си уважение към колегите обаче, имаме леко притеснени за избора на илюстративен материал и по-точно идеята Just Cavаlli да бъде образец на тази стилистика.

Ако се има предвид, че италианският дизайнер, известен със склонността си да използва животински щампи във всякакви цветове, отговаря на истината, ние се питаме какво ще стане с поп-фолк жанра. Защото когато емблематичният за "Дивите" лейбъл се преориентира към друг стил, това означава ли, че и музикално-културните ценности на този вид изпълнители ще се изменят тотално?!

Само времето и Cavalli ще покажат.

More All fashion