Следва

Пай с козе сирене и аспержи

Месечен ХОРОСКОП - Април 2015

Като цяло ни очаква спокоен, месец, но звездите са подготвили и някои изненади. Април 2015 г. започва с благоприятни аспекти за позитивно движение напред...

Astro преди 9 години

Като цяло ни очаква спокоен, месец, но звездите са подготвили и някои изненади. Април 2015 г. започва с благоприятни аспекти за позитивно движение напред.

В началото на месеца тригоните Слънце-Юпитер и Меркурий-Юпитер ни дават нови възможности за успех в търговските операции, в установяването на контакти, в творческата себереализация, в научните изследвания, в знанието за света и разширяването на бизнеса. А съвпадът на Меркурий и Слънцето ще активира интелекта и ще го направи остър като бръснач.

От напрегнатите аспекти се открояват квадратурите с дисхармонично взаимодействие между Слънцето и Плутон и Меркурий и Плутон. Те са предупреждение за внимание в публичните изказвания на властимащите, тъй като могат да загубят своето достойнство, поради невнимателни изявления. За всички останали тези аспекти означават - контролирайте своите амбиции, както и устната и писмената си реч.

В началото на второто десетдневие секстилът на Марс и Нептун ще позволи постигане на изключителни резултати в действия, извършени от вътрешни импулси. Доверете се на интуицията си и ентусиазма си на 21-ви април!
През третата декада на месеца, ситуацията ще се влоши поради квадратури, опозиция с тау-квадрат. В тези негативни игри ще вземат участие Юпитер, Слънце, Меркурий, Прозерпина и Бялата Луна. Пикът на въздействието ще бъде на 22-23 април. Възможни са усложнения във финансовата, икономическата сфера, в областта на науката, в сферата на социалните и в международни отношения. Дисхармоничните въздействия ще засегнат правата и политическите взаимодействия. Договореностите трудно ще прераснат в договори, взаимоотношенията може да се разрушат заради дреболии и излишна педантичност, а лекомислието може да доведе до икономически и политически загуби и дори крах, благотворителността ще се превърне в безполезно действие.
Въпросът за системни и глобални решения ще бъде много актуален, както и усърдното проучване на всяка следваща стъпка.

04 април - пълнолуние и Лунно затъмнение.
18 Април – Новолуние.
През април 2015 ще бъде необходимо да се издигнем над проблемите и да ги решим от гледната точка на Вселената, оценявайки истинската същност на случващото се, служейки си с най-добрите човешки качества и задействайки духовни принципи.

ОВЕН 21.03 – 20.04

През последно време някои Овни постигнаха много, но изглежда, е настъпило време за промяна. През април не е необходимо да се държиш за старото, необходимо е да търсиш нови възможности във всичко. Със сигурност ясно ще осъзнаваш, че почти всичко може да се промени, при това не веднъж. През този период ще играеш ролята на колекционер на информация, средства, дори хора, въпреки че, част от събраното може веднага да изтече през пръстите ти. Неприятности през този месец може да се появят само в резултат на небрежност или лекомислие от твоя страна.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Телците, които са сложили делата си в ред, сега е необходимо да сложат в ред и чувствата си. Няма нищо по-важно от това да намерят нужната хармония в отношенията си с любимия човек. През април ще можеш да го направиш. Топлата домашна атмосфера, комфортът на дома ще бъдат от ключово значение за теб. Семейството ще ти помогне да се чувстваш уверен. През този период много важен ще се окаже за теб контактът с твоето обкръжение, както и постоянната нужда от информация и нови знания. Благодарение на приятелските отношения ще можеш да решиш някои проблеми, така че не настоявай за абсолютна независимост.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Опитай нещо ново – ще се учудиш колко много неща не знаеш все още за себе си! През април ще ти бъде полезно да подновиш стари връзки, както лични, така и делови. Срещни се с приятели, които отдавна не си виждал, посети далечни роднини, преразгледай внимателно клиентелата си. Всичко това е добре да направиш по време на нарастваща Луна, т.е. в периода от 1-ви до 3-ти и от 19-ти до 30-ти април. През това време възстановяването на отношенията ще ти носи много радост.

РАК 22.06 – 23.07

Раците, които са направили много за своето обкръжение, през април може да се погрижат и за себе си като се стремят да постигнат това, което им е особено необходимо. Но трябва да бъдат внимателни. През този месец ще се подобрят много от нещата, които преди това е преживяла тяхната чувствителна натура. Чар и тактичност, присъщи на Раците, в съчетание с търпение и настойчивост ще им помогнат в постигането на простички и реалистични цели. Колкото са по-ясни техните планове и мечти, толкова по-лесно ще могат да ги реализират. Важно е да помислят предварително какво искат да направят на първо място и от какво може да се откажат. Това ще им помогне да избегнат характерните за тях забавяния и колебания.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Вярвайки в доброто, без значение какво се случва, ще създадеш по-добра реалност с по-добри очаквания. За теб ключът към успеха през този месец ще бъде оптимистичната нагласа. Прогони мрачните мисли особено по време на пребиваването на Луната в собствения ти знак, на 25-27 април. Усмихвай се не само на околните, но и на собственото си отражение в огледалото. Действай уверено и не обръщай внимание на тези, които се съмняват в способностите ти.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Прояви уважение към гледната точка на другия човек, дори да не съвпада с твоята. Април е подходящо време за задълбочена работа над себе си. Разбери това което не ти харесва и направи план за самоусъвършенстване. Ако започнеш стриктно да се придържаш към този план, резултатите няма да ги да чакаш дълго. Хороскопът препоръчва да започнеш борбата с лоши навици като тютюнопушене, преяждане, невъздържаност в покупките от 18-ти, в деня на Новолунието.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10
Не повтаряй грешки от миналото – възползвай се от откриващите се пред теб възможности. През целия месец не веднъж ще ти се наложи да играеш ролята на съдия или посредник между враждуващи страни. Опитай се да бъдеш справедлив и не бързай да накланяш везните в полза на този, който се оплаква на висок глас. Не забравяй този съвет особено на 20-ти април, в деня на съвпада на Меркурий с Марс.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Не пренебрегвай предчувствията и спонтанно възникващите желания – по този начин Съдбата ти подсказва как да продължиш напред. През април ще се чувстваш буквално всемогъщ – ще ти се иска да постигнеш успех в различни области и да спечелиш сърцата на много хора. Въпреки това, звездите не ти препоръчват да се опитваш да обхванеш необятното и да се захващаш едновременно с няколко важни неща. Бъди последователен, само в този случай ще съумееш да получиш желаното.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Възможно е през първата половина на месеца да пожънеш това, което някога си посял в своите романтични отношения и в отношенията с децата. Пази се от скрити фактори от системен характер и тайни врагове, от опити да те дискредитират в очите на околните и интриги. Като се започне от второто десетдневие и до края на месеца – давай само обмислени обещания и не подписвай документи, без да ги провериш няколко пъти.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Почивай достатъчно и не задържай в себе си негативни емоции - научи се да изпускаш „парата“! През април ще бъде от особено значение да разпределиш целесъобразно силите си. Не се ангажирай само с едно нещо или с един човек, забравяйки за всичко останало. Разпредели равномерно вниманието, времето и енергията си между близките и тези дейности, които наистина смяташ за важни. Всичко това ще придобие особено значение на 15-ти и 16-ти април, по време на пребиваването на Луната в знака Риби.

ВОДОЛЕЙ 21.01 19.02
Не се поддавай на изкушението да заложиш всичко на карта и да рискуваш - сега не е време за такива стъпки. Потърси съмишленици, именно такива хора ще станат твоя опора в живота. С тяхна подкрепа ще можеш да реализираш своите идеи, да получиш качествен творчески продукт и да постигнеш споразумение с тези, от които зависи твоето професионално израстване. Много късмет те очаква на 25-27, докато Луната е в Лъв, ако прекараш тези дни с тези, които наистина те разбират.

РИБИ 20.02 – 20.03

Позволи си малко повече свобода и бъди отворен за нови преживявания. През април ярки събития ще направят по-приятно твоето ежедневие! През този месец твоя заветна мечта може най-накрая да се въплъти в живота. Вярно, за целта ще трябва да направиш някои рисковани ходове. Слушай интуицията си - именно тя ще ти подскаже къде, кога и с кого да се движиш. 18-я лунен ден, който ще бъде на 6-ти април, обещава да бъде много важен. Ако не искаш да пропуснеш своя шанс, не стой по това време със скръстени ръце.

More from View Sofia

More Astro