Следва

Пролет на сянка...

Четвъртък х 3: Кюлоти

Наскоро стартирахме новата ни рубрика, която нарекохме "х 3". Идеята е да...

Shopping преди 9 години

Наскоро стартирахме новата ни рубрика, която нарекохме "х 3". Идеята е да надскочим Item of the Day, защото от осемгодишен опит вече знаем, че не стига, когато е по едно. Затова утрояваме дозата ежедневно фешън вдъхновение, закарфичваме му тема и се носим на вълните на най-хубавото - ИЗБОРА!

Темата тoзи четвъртък: Кюлоти

Кюлотите са вече официално новите must have панталони на пролетта. С нестандартната си очарователна дължина, те повече от успешно правят завой около basic елементите в гардероба ни, без да се натрапват, а просто елегантно внасят доза шик. Обичаме ги, защото предоставят десетки офис, парти и дори неглиже визии, като единственото условие, което поставят е въображение и доза кураж за разчупване на хитовия силует и по нашите градски улици.



net-a-porter.com

Велурът е текстурата на сезона. А Theory дават идеалната възможност да го пробваме, без да попадаме в капана на Бохо вълната. Днес ги съчетаваме с бял памучен топ и mules.



farfetch.com

Сменяме любимите джинси с деним кюлотите на Stella McCartney. Комбинираме ги с плетен кропнат топ и messenger чанта с ресни в бежово.



net-a-porter.com

Не е нужно да подчиняваме целия сезон на романтичната дантела и 70-те. Черните кюлоти на Tibi предоставят един от най-модерните силуети за сезона в добрата стара кожена класика.


 

More Shopping