Следва

Четиво в четвъртък: "Метрополитен" от Андрей Захариев

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Ако денят ни започва със слънце и лека умора, но въпреки това сме заредени с енергия и усмивки, значи е пролет. Пролет настъпва и в  киносалоните, където ще прекараме доста от веремето, отредено ни за почивка...

Movies & TV преди 9 години

Ако денят ни започва със слънце и лека умора, но въпреки това сме заредени с енергия и усмивки, значи е пролет. Пролет настъпва и в  киносалоните, където ще прекараме доста от веремето, отредено ни за почивка. Филмите са много (Trailer1, Trailer2, Trailer3, Trailer4), а всяка седмица добавяме по още нещичко, така че нямаме друг избор освен бързо да изберем поне три за идния уикенд.

Днешният ден обаче, освен със слънце, ще започне и с едно скоростно преследване с трейлъра на седмата част на една любима лента, в която Вин Дизел и Пол Уокър отново ще ни покажат какво е да имаш бензин в кръвта. Нетърпеливи сме, но това ще е само до утре. 

Преди това може да се насладим още веднъж на видеото, наречено "Първи и последен кадър", дело на Джейкъб T. Суини, което да си признаем честичко си пускаме. Харесва ни идеята и, ако още не сте го гледали, сега е моментът, а след това ставаме много бързи и много яростни, защото се присъединяваме към опастите приключения на тази луда банда:

"Бързи и яростни 7" ("Fast&Furious 7")

Актьорите: Вин Дизел, Елза Патаки, Пол Уокър, Джейсън Стейтъм, Кърт Ръсел, Джимон Хонсу, Лукас Блек, Тони Джа, Лудакрис, Люк Евънс, Дуейн Джонсън, Тайриз Гибсън, Джордана Брустър, Мишел Родригес, Наталия Еманюел, Наталия Кели

Режисьорът: Джеймс Уан

Сюжетът: Вин Дизел, Пол Уокър и Дуейн „Скалата“ Джонсън отново повеждат актьорския състав на превърналата се в култова поредица на приключения с висока скорост и неудържими подвизи.

Премиерата: 3 април (България)

"Потъването на Созопол" ("The sinking of Sozopol")

Актьорите: Васил Гюров, Светлана Янчева, Снежина Петрова, Деян Донков, Стефан Вълдобрев, Джийсън Брад Люис

Режисьорът: Костадин Бонев

Сюжетът: Една любов, десет бутилки водка и град, който трябва да потъне.
Един застаряващ мъж се завръща в отдавна изгубения Созопол с десет бутилки водка. Ясно е, че когато бутилките свършат, трябва да се случи Нещо, което ще промени живота му завинаги.

Защото когато и последната надежда те напусне, единственото спасение е в Чудото.

Награди:
Златна роза ’14 – Най-добър сценарий, най-добра актриса (Снежина Петрова)

Премиерата:
3 април (България)

 

"Вроден порок" ("Inherent Vice")

Актьорите: Мартин Шорт, Мая Рудолф, Оуен Уилсън, Бенисио Дел Торо, Джош Бролин, Уилсън Бетел, Рийз Уидърспун, Саша Питърс, Хоакин Финикс, Джена Малоун, Джилиан Бел

Режисьорът: Пол Томас Андерсън

Сюжетът: През 60-те и 70-те години на Los Angeles детектив Лари разследва изчезването на бившата си приятелка. Той ще се бори срещу престъпността и нейния коварен план за отвличане на приятелката му. Филма е базиран на романа на Томас Пинчън.

Премиерата: 3 април (България)

More Movies & TV