Следва

Търсят се най-влиятелните българи в социалните мрежи

Големите любовни истории: Неразделни, Селин Дион и Рене Анжелил

През последните 30 години личният и професионален живот на Селин Дион и Рене Анжелил са напълно...

Love преди 8 години

През последните 30 години личният и професионален живот на Селин Дион и Рене Анжелил са напълно преплетени не само заради предизвикателставата в работа, но и заради трудностите в личния живот. Бракът им, който продължава повече от две десетилетия, определено е преминал през своя справедлив дял от върхове и дъна, от момента, в който двойката се врича във вечна любов, до сърцераздирателната битка на Рене с рака. Сега се вдъхновяваме, като поглеждаме назад към тяхната прекрасна любовна история.



Преди Селин Дион да се превърне в 5-кратна носителка на Грами, изпълнителката на "My Heart Will Go On" е просто едно малко момиче от Квебек, Канада, с много талант, голям глас и големи мечти, което се опитва да пробие на музикалната сцена. Точно така животът я среща с бъдещия й съпруг.



Роденият в Монреал Анжелил някога е бил поп певец, но в крайна сметка намира призванието си като мениджър на артисти. След като за първи път чува запис на Селин, изпратен от майка й, мениджърът е напълно сигурен, че този глас може да докосне сърцата на милиони хора.

Връзката на Рене и певицата надхвърля многократно отношенията съпруг и съпруга, или мениджър и изпълнител. Между двамата има една неописуема симбиоза, 26 години по-възрастният от дамата на сърцето си Рене вярва в безспорния й талант и още от самото начало става неин мениджър.Това се случва още преди Селин да е навършила 13 години. "Отидох в офиса му и пях пред него, тогава бях само на 12 години, но оттогава сме неразделни и работим непрекъснато заедно”, спомня си гласовитата певица.

До 1987 година, на възраст 19 години, младата Селин завладява сърцето на доста по-възрастния от нея Рене. Четири години по-късно двойката се сгодява, а на 17-ти декември 1994 година си казват “Да” на церемония в базиликата Нотр Дам в Монреал, с което слагат началото на повече от 20 години успешен брак.





През същата година щастливата булка казва по повод брака й с нейния мениджър. "Не съм изненадана, че се събрахме, защото двамата имаме едни и същи мечти. Имаме едни и същи цели, уважаваме се един друг."

Въпреки разликата във възрастта (Анжелил е роден на 16-ти Януари 1942, а Селин 30-ти март 1968 година) двойката остава заедно и устоява на предизвикателствата на кариерата и семейния живот, дори и когато животът им взима драматичен обрат в момента, в който Рене е диагностициран с рак на гърлото. Годината е 1999. Селин, без да се колебае оставя кариерата на заден план, и стои две години вкъщи, за да се грижи за мъжа си, който преминава през изключително труден период. Анжелил претърпява две операции и шест седмици лъчетерапия.



"Когато нещо подобно се случва, то те удря толкова силно," спомня си Селин. "Но се чувствах много силна, защото си казвах: “Рене се нуждае от мен, може би за първи път в живота си.”
През 2000 година лекарите на Рене съобщават щастливата новина, че е свободен от опасното заболяване и влюбената двойка подновява сватбените си обети на пищно тържество в Лас Вегас със закачливата тема “Арабски нощи”.





Сега, когато най-после могат да си отдъхнат, е време за друга голяма мечта, която някак все не успява да се сбъдне за влюбените - да си имат дете. След години на неуспешни опити да имат бебе, певицата се подлага на две малки операции в репродуктивна клиника в Ню Йорк, за да подобри шансовете си за зачеване и след това чрез ин витро оплождане двойката е благословенa с дългоочакваното дете. На 25 януари 2001 година се ражда първият им син, Рене-Шарл Анжелил.





Чудото се повтаря отново на 23 октомври 2010 година, когато Селин ражда чрез цезарово сечение две здрави близначета, които наричат Еди и Нелсън. В съобщение звездата споделя, че Еди е кръстен на любимия й алжирски текстописец Еди Марни, който, освен че пише текстове за канадската звезда, също така продуцира първите пет албума на Дион. Нелсън пък е кръстен на южноафриканския президент Нелсън Мандела.





Точно когато нещата най-сетне изглежда са си дошли на мястото и двойката се радва на щастлив живот с трите си деца, а кариерата на Селин се развива по план, кошмарът за съпрузите започва отново през 2013 година, когато Рене получава опустушително телефонно обаждане. "Върнах се в моята гримьорна и го видях да стои там опустошен и в шок, веднага го попитах какво става, а той седна и ми отговори: “Докторът. Каза, че имам рак отново.”

Без да губи много време след този разговор, Анжелил е приет в болница и отново е опериран през декември 2013 година. Заради влошеното състояние на любимия, Селин отново взима отпуск от музикалната сцена за неопределен период. Канадската звезда е напълно посветена на грижите за съпруга си: "Искам да посветя всяка частица от моята сила и енергия на изцелението на съпруга ми и го правя, важно е за мен да посветя това време на него и на децата ни. Искам да се извиня на всички мои фенове навсякъде по света за безпокойството, да им благодаря толкова много за любовта и подкрепата им ."



Когато се замисляме за звездни бракове, не сме свикнали да си представяме, че те продължават толкова дълго и толкова прекрасно, но някак тези двамата ни дават надежда, че съществува любов, която устоява на всички трудности. Дори днес битката с коварната болест продължава и певицата е неотлъчно до любимия и се грижи за него по всеки възможен начин. Въпреки всичко, Селин планира да се върне на сцената, защото е обещала на Рене да я види отново на върха, защото той е този, който е повярвал в нея още от самото начало.

Дано да стане точно така!









More Love