Следва

Императорски тътен на барабани ще разтърси столицата тази есен

Необичайнa и отново без лице - Сиа на корицата на Interview

За разлика от всички останали в света на известните, които главно продават и печелят с лицата си, тя не показва своето доста често. Да не кажем изобщо напоследък!

People of art преди 9 години

За поп звезда Сиа е доста странна. За разлика от всички останали в света на известните, които главно продават и печелят с лицата си, тя не показва своето доста често. Да не кажем изобщо напоследък!

Австралийката дори позира за цяла фотосесия, обвита в тайнство, облечена в Viktor & Rolf, Alexander Wang, Dior, Junya Watanabe, Simone Rocha, Alexander McQueen и Celine, и заснета специално за списание Inteview от фотографа Грегъри Харис без да показва лика си, а в статията към снимките, написана от нейната приятелка Кристен Уиг, решава да сподели повече затова защо се крие по време на изпълненията си, от 2013 година насам.

„Дойде ми идеята, че след като Ейми Уайнхаус беше превърнала своята тъмна дълга коса в запазена марка, аз мога да пробвам с руса боб прическа. Освен това не исках да насищам пазара със себе си, защото все пак съм инди-поппевица.

Знам, че хората ще кажат "Стига с тези глупости. Това е трик!", но истината е, че част от тази игра, която играя, е свързана и с личната ми нужда от спокойствие. Опитвам се да имам някакъв контрол върху имиджа си и да не губя своето уединение. Не искам да бъда преследвана от папараците и да ме обсъждат дали съм качила няколко килограма, дали съм с изкуствен тен и т. н. Нямам нужда от това напрежение, а и нямам какво да губя... Въпреки че и аз искам да бъда обичана."






More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра