Следва

It-shopping - 20 от най, най и най-модерните кецове на сезона

Котката на Карл Лагерфелд печели повече от топмоделите

Котката на Карл Лагерфелд - Шупет се изявява като любимец от класа и то много повече от домашен...

All fashion преди 9 години

Котката на Карл Лагерфелд - Шупет се изявява като любимец от класа и то много повече от домашен. Ползва се от услугите на две лични камериерки, има свой Instagram акаунт и лети в първа класа, а с работата си на модел през изминалата година припечели хонорари, надвишаващи заработените от някои топ-манекенки, обиколили подиумите на целия свят, като например прочутата Кара Делевин.



Лагерфелд разкри пред нюйоркска медия, че Шупет е била възнаградена с внушитената сума от 3 милиона евро за само две рекламни фотосесии - за японска декоративна козметика и немска водеща марка автомобили.

Сиамката Шупет може и да е подгласница в печалбите от реклама на интернет сензацията Grumpy Cat (Сърдитата котка), но пък ангажиментите й са издържани изцяло във висшия стил. "Не й позволявам участия в кампании за готови храни и прочее. Тя е прекалено изтънчена за такива неща." - уточни Лагерфелд.

"Тя е като Грета Гарбо на котките. Има нещо незабравимо в нея. Начинът, по който се движи, начинът, по който играе. Тя вдъхновява със своята елегантност. И с характера си", разказва великият дизайнер за своята муза с козина в цвят шампанско, опушена муцунка и очи в нюанси на син топаз.

Шупет често придружава креативния директор на Шанел и Фенди по светски и модни събития, последното от които бе откриването на неговата модна линия Metiers d'Art за Шанел, в Ню Йорк.

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.