Следва

Editors' choice - Незаменими зимни аксесоари

Readers profile - Кристина

Кики, както се нарича, или Коко, както я наричат или Криси, както решихме да й казваме ние, е втората наша читателка, която...

All About Life преди 15 години

Кики, както се нарича, или Коко, както я наричат или Криси, както решихме да й казваме ние, е втората наша читателка, която избрахме да покажем. Стилът й е интересна смесица от непреходна женственост и доста много млад риск, която й стои прекрасно. Някой каза, че трябва да гледа новия филм на Уди Алън, защото освен, че се казва "Вики Кристина Барселона", тази Кристина напомня на Скарлет по нещо, и ние сме съгласни.

На 20 години Криси си призна, че е луда по еклектиката, че е заклет фен на сайтовете за стрийт мода и особено на Sofia Street Style, че доста често се влюбва и че умира да ходи на изложби, особено фотографски, защото самата тя снима нелошо. Иначе е студентка в ТУ, специалност "Компютърни технологии и системи", и е едно дете на майко и татко.

V. S. Криси, кажи ни сега, това с което си облечена от къде е?
Криси:
Роклята е на една българска дизайнерка, но не мога да се сетя за името в момента. Купих я преди година или две. Елечето е от гардероба на майка ми. От там взимам доста неща.

V. S. Кога разбра, че мама е шик?
Криси:
На сравнително по-съзнателна възраст, 8-9 годишна.

V. S. Какво носеше от нейните неща като мъничка.
Криси:
Всичко.

V. S. Как определяш стила си?
Криси:
Ми, смесен. Досега минах през доста периоди, силно повлияни от музиката, която слушах в един или друг момент. Преди бях повече бунтар. Бях и метълка, бях с расти, малко като клошарка. Музиката ме инспирираше. Особено в метъла отдалеч трябва да си личиш. От тия неща не пазя почти нищо. Отдавна са хвърлени, раздадени или подарени. Само някой от тях запазих, всъщност повечето черни неща, както е раздърпаните ленени рокли от клошарския ми период.

V. S. По колко време горе-долу ти продължаваха опитните периоди?
Криси:
Метълският - 3 години, следващите - по около 2.

V. S. Разбираха ли те околните?
Криси:
Не.

V. S. Конфликти?
Криси:
Винаги и по много. Главно с майка ми. Държеше да съм като нея, тя има вкус, много е стилна.
С преминаването към сериозна работа, промених и външния вид. Започвайки с фотографията, насърчих артистизма в себе си.

V. S. От къде пазаруваш?
Криси:
Имам определени магазини, от които паразувам. "Парадайз гараж", където шефката ми е приятелка. Магазин Номер 10 на "Шишман" и магазина до него. Магазините на малките 5 кьошета секънд хенд. Имаше един пак тип галерия беше с/у апартамента на "Неофит Рилски", сега е на две пресечки по нататък и магазин 38 в една пресечка на "Шишман". Собственикът на това магазинче пуска в Маскара всяка събота.

V. S. Какво си купи последно?
Криси:
Една тениска с куче с корона и огърлица, с камъни, точно от магазин 38.

V. S. Любимата ти дреха?
Криси:
Нямам дреха, но имам любими обувки. Едни ботуши, за които си мечтах 2 години, и накрая реших да дам за тях маса пари. До коляното, целите с връзки отпред. Взех си ги миналия месец. В началото не ми бяха много удобни, но съм упорита.

V. S. Аксесоарите?
Криси:
Брошки на Нева Балникова, която ги прави ръчно и са много оригинални. Много добра приятелка е на момичето, което държи "Пластилин", млада 20 - 25-годишна жена. Познаваме се покрай изложбите, иначе учи в НБУ - Анимация.

V. S. В чужбина пътуваш ли?
Криси:
Била съм в Норвегия, Англия и Гърция. В Норвегия се бях развилняла с обувки. В един магазин всички обувки изглеждаха все едно някоя принцеса ги е носила. Но Норвегия е много скъпа страна и повечето не можех да си ги позволя. Взех си 4 чифта.

V. S. Сега е разпродажно време. Ще си понапазаруваш ли?
Криси:
Сега точно смятам да се укротя малко, защото последните 3 месеца не се спрях и покупките ми дойдоха малко в повече.

Oще:
Readers profile - Мария Темчева

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 31 минути

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 41 минути

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.  

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.