Следва

We love: Авангардните номади на Totally Еrected

Brunello Cucinelli с ексклузивен монобранд бутик в София!

Абсолютният лукс е само на няколко дни разстояние, защото точно толкова ни дели от отварянето на официалния монобранд бутик на Brunello Cucinelli в София...

Shopping преди 9 години

Абсолютният лукс е само на няколко дни разстояние, защото точно толкова ни дели от отварянето на официалния монобранд бутик на Brunello Cucinelli в София!

Brunello Cucinelli е не просто бранд, позициониран най-високо в луксозния сегмент, той е философия, философия, ясно илюстрирана от мотото на компанията „красотата е нашето спасение".

Модната къща е лидер на пазара като един от най-ексклузивните производители и разпространители на дрехи и аксесоари от най-висок клас, към днешна дата с участие в над 1000 мултибранд бутика по света. Brunello Cucinelli е посланик на италианския стил, създавайки синергия между наследство, ненадминато качество и безпрецедентна майсторска изработка, следствие от невероятна креативност, съвременен стил и непрестанна иновация. Епитом на класа и абсолютен лукс, Brunello Cucinelli e безспорно един от най-ексклузивните брандове в света, насочен към истинските ценители на модата.

Ексклузивният бутик на Brunello Cucinelli ще отвори врати тази седмица на ул."Съборна"4!

More from View Sofia

More Shopping