Следва

Game of Thrones с нощна кино премиера в София

Обичта на известните: Майкъл Фасбендър и Алисия Викандер. Отново!

Когато преди три години забелязахме Алисия Викандер в сравнително непопулярната роля на Кити в екранизацията на "Ана Каренина", знаехме, че скоро за момичето ще има и главни роли...

People of art преди 9 години

Когато преди три години забелязахме Алисия Викандер в сравнително непопулярната роля на Кити в екранизацията на "Ана Каренина", знаехме, че скоро за момичето ще има и главни роли.

И се оказахме прави. Макар че филмите още не са не екран, съвсем скоро предстои да видим миловидната шведка в цели три, при това съвсем главни, роли, а изглежда, че за красавицата нещата вървят чудесно и на личното, освен професионалното поприще.

Неизменна част от гръмкия холивудски успех е да съумееш да подбереш "правилното" гадже - а ето, че Алисия се справя повече от добре. Още от декември 2014 година Викандер се среща със секс символа на големия екран Майкъл Фасбендер. И двамата имат напрегнат работен график, но пък двойката успява да измисли как да се види, в един от които редки мигове ги залавят и бойките нюйоркски папараци.

Приятно е да гледаш Макйъл, 38, в чудесна форма, стегнат и красив в сивите си дънки и с прическа-мечта, и нисичката, 26-годишна сладурана Алисия, в небрежната й дълга рокля, ниски обувки и невъобразима прическа. Изглеждат влюбени и прекрасни, и ние страшно име се радваме.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра