Следва

Men`s exhibit - видеото за новата мъжка колекция на Louis Vuitton

We love: Авангардните номади на Totally Еrected

Те са различни, млади, космополитни и екстравагантни. Номади по душа, разпознаваме ги по...

All fashion преди 9 години

Те са различни, млади, космополитни и екстравагантни. Номади по душа, разпознаваме ги по безкомпромисно отличителния стил, прецизността към детайла и необичайната гледна точка, набираща все повече и повече почитатели.

"Хората на новото време" олицетворяват екзотичните пейзажи на Бразилия, Боливия и Перу - огнени акценти и контраст между ефирни материи и тежка луксозна кожа. Цветовете са тъмни, приглушени и подчертано клонящи към вечерното облекло. Концепцията на колекцията е закодирана в играта на думи: Nomad - Totally No Mad, а смисълът е, че "не си луд, а различен".



Съвременните млади, според новата колекция на Totally Erected и начело с главния им дизайнер Игор Илийовски, са номади в един нов и усъвършенстван смисъл на думата - те не само приемат живота като мисия за постоянно пътуване и движение, чувстват се комфортно във всяка точка на света, но и за тях това е най-естественото продължение на живота. Днешните номади гледат само и единствено към бъдещето, към непознатото, обещаващо нови усещания.



Това е първата от общо четирите планувани колекции за годината Totally No Mad. Тя е разчупена, разпознаваема и забавна. Включва както дамска, така и мъжка линия, а самият дизайнер на бранда я определя като "Практичен авангард - да е лесно носим, комфортен и на достъпна цена."

За пълен завършек от модното удоволствие добавяме и мини колекция от аксесоари, 3 на брой, създадени специално за Totally No Mad от дизайнерката на бижута Марияна Рибарова и нейния бранд Papieta. Те са необикновени, съобразени с концепцията и създадени изцяло от кожа, а именно диадема, обици и колан.



Дрехите и аксесоарите от колекцията Totally No Mad може да откриете на totallyerectedstore.com и фирмените им магазини.

More from View Sofia

More All fashion