Следва

Изложба „Средиземноморие”

Weekend to-do list - Концерт за Обама по HBO

HBO разкодира сигнала си, за да излъчи ексклузивно на живо от Вашингтон, САЩ, концерта по случай встъпването в длъжност...

Events преди 15 години

HBO разкодира сигнала си, за да излъчи ексклузивно на живо от Вашингтон, САЩ, концерта по случай встъпването в длъжност на Барак Обама.

На 18 Януари, Неделя от 21.30 часа наше време пред телевизионните екрани ще застанат истински легенди. Боно/ U2, Брус Спрингстийн, Мери Джей Блайдж, Гарт Брукс Шерил Кроу, Шакира и Бионсе са сред изпълнителите, които ще приветстват встъпването в длъжност на 44-ия президент на САЩ. Очакват се специални включвания на Стиви Уондър, Джейми Фокс, Том Ханкс, Дензъл Уошингтън

Над милион българи ще имат възможността да почувстват надеждата на американците и на целия свят от домовете си.

Комитетът по встъпване в длъжност на ново-избрания президент на САЩ съобщи имената на очакваните участници в концерта на Линкълн Мемориъл във Вашингтон „НИЕ СМЕ ЕДНО: ВСТЪПВАНЕ В ДЛЪЖНОСТ НА БАРАК ОБАМА” ще ознаменува най-откритата и достъпна церемония по встъпване в длъжност на американски президент досега.

Платеният филмов канал HBO приканва партньорите си – операторите на кабелна и сателитна телевизия – да разкодират сигнала на НВО специално за времето на концерта.

Очакваме събитието с нетърпение!

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?