Следва

Южнокорейската инди електро-поп банда Goldmund за пръв път в България

Нина Добрев приключва с "Дневниците на вампира"

Новината съобщи самата тя в Instagram, пише Холивуд рипортър....

People of art преди 9 години

Родната гордост Нина Добрев няма да бъде част от седмия сезон на сериала „Дневниците на вампира“, стана ясно, след като самата тя потвърди новината в Instagram профила си, преди дни.

Канадската актриса от български произход е поредната, която напуска снимачната площадка тази година, след отказа на Стивън Макуин (Джеръми) и Маргарет Макинтайър (Шериф Форбс) да се снимат в сериите. Майкъл Тревино (Тайлър) пък има договор за пилотната серия „Kingmakers“ и участието му също остава под въпрос.

Въпреки това напускането на изпълнителката на главната роля Нина Добрев обаче е най-голямата загуба за екипа и феновете.

„Да кажем довиждане на Нина е както тъжно, така и хубаво. След повече от шест години заедно, целият състав и екип на „Дневниците на вампира“ постигна разбирателство, което никой от нас не очакваше. Нина е развълнувана да разпери криле, да си почине, да пътува по света и да го завладее. Ние я подкрепяме. Нина и 400-те образа, в които се превъплъти, ще ни липсват, но ние очакваме с нетърпение вълнуващото предизвикателство да разказваме за братята Салваторе и така обичания ни и талантлив състав“, заяви изпълнителният продуцент на сериала Джули Плек.

Нина Добрев стана любимка на публиката с ролята си в сериала. Тя спечели няколко награди „Изборът на тийнейджърите“ и „Изборът на публиката“ за любима актриса и за екранно привличане със Иън Сомърхолдър. Тя вече има почти 5,5 милиона последователи в „Туитър“ и започна филмова кариера.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра