Следва

Мen's Exhibit: Еди Редмейн и теорията на известността

Юлиана Дончева: Късното майчинство е енергийна инжекция

Юлиана Дончева: Късното майчинство е енергийна инжекция

People of art преди 9 години

Юлиана Дончева споделя в интервю за сп. EVA, че майчинството не само не я изтощава, но и силно я зарежда.

"То е някаква енергийна инжекция, нямам никаква умора. Явно самото раждане наистина подмладява" - споделя Юлиана Дончева, която роди на 49 син на втория си съпруг - ММА боецът Станислав Недков - Стъки. "Може би ако не бях забременяла и родила, аз тази година ставам на 50, щях да вляза в някакви депресивни състояния. 50 години е стряскаща възраст, не мислиш ли? Но аз дори забравям за нея, не се сещам. Спряла съм някъде на 38-40!" - казва още тя.

Късното майчинство амбицира бившата депутатка и ТВ водеща да се поддържа така, че да изглежда по-добре от младите майки. "Аз се възхищавам от Стоянка Мутафова, която на годините си изглежда феноменално. Когато носиш възрастта си с достойнство и енергия, винаги изглеждаш добре. Като имаш малко дете, още по-малко имаш право да рухнеш и да се предадеш."

Юлиана Дончева не вижда причини да не живее поне още 50 години и не изключва възможността да роди още едно дете. Нейният бивш съпруг Горан, от когото тя има пораснал син Йоан-Дако, пък е станал баща на момиченце. "Така че му казах на Дани – ето, дълго ни натискаше да ти родим брат или сестра, сега ги получаваш и двамата" - казва Юлиана Дончева, която не отрича, че синът ѝ трудно е преживял развода на родителите си.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра