Следва

Емилия Кларк от "Игра на тронове" за Vogue. Бум на звездите от сериала по кориците на списанията

Мen's Exhibit: Еди Редмейн и теорията на известността

Daniel Jackson снимана англичанина Еди Редмейн, който наскоро спечели Оскар за ролята си на...

People of art преди 8 години

Daniel Jackson снима англичанина Еди Редмейн, който наскоро спечели Оскар за ролята си на физика Стивън Хокинг в "Теория на всичко", за британското издание на GQ Style и го прави повече от добре, пресъздавайки всяка малка луничка и състояние на актьора.

Стилизиран за сесията от Tony Irvine, Еди разказва в интервюто за изданието за всичко споходило го след дузината спечелени награди тази година.

"Всъщност осъзнах, че съм по-популярен от преди, когато в метрото започнаха да ме снимат тайно", скромничи сладурът, който забелязва видима промяна в поведението на хората, когато той е около тях.

И как не, имайки предвид брилянтните актьорски качества, които притежава и които са напът да го класират сред номинираните за наградатана Академията и догодина.



В момента 33-годишният актьор работи върху следващата си роля - тази на датския художник Ейнар Вегенер, по-известен като Лили Елбе, който през 1930 г. става един от първите хора, подложили се на операция за смяна на пола. Ако преди Еди трябваше да се бори с предизвикателството да изиграе прикования на инвалидна количка Хокинг, то новата му задача, да влезе в образа на жена, също е нелека.

Филмът се очаква по кината към края на годината и от сега можем да се обзаложим, че ще си заслужава. Дотогава обаче, запълваме чакането с красивите кадри на Редмейн в ролята на самия себе си!














More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра