Следва

Всички носят: Бяло, от горе до долу

Б като Библия, Б като Блог

Да прекараш следобеда облечена във Victoria’s Secret и капка парфюм не е никак лош начин да...

All fashion преди 9 години

Ангел за един ден

Да прекараш следобеда облечена във Victoria’s Secret и капка парфюм не е никак лош начин да върнеш цялото си самочувствие и женственост на прага на пролетта. Св. Валентин дойде и си отиде, "50 нюанса сиво" е вече забравена кино лента, човек до теб може и да има, но може и да няма, така че не ти остава нищо друго освен да се довериш и отдадеш само и единствено на себе си. Всъщност да бъдеш секси ангел е силно препоръчително, не само за един ден!







5inchandup.blogspot.com

Що за човек си?

















Тези момичета всъщност не показват долните си гащи, а желание да бъдат чути. В целия свят, повече от една трета от жените са били засегнати от физическо или сексуално насилие, по данни от миналата година, като те непрекъснато растат заради нежеланието на жертвите да докладват престъпленията.

Това е и поводът, който ражда тази кампания, която е по идея на Александро Паломбо, но повлича след себе си куп последователи, които също искат да изкажат позиция. Вече цял месец #BriefMessage събира послания срещу мачизма и насилието, които художникът обобщава в своя блог и социални мрежи, превръщайки всичко това в своя лична кауза.

humorchic.blogspot.com

Една италианка в Лос Анджелис

















Красив, уютен и артистичен е домът на италианската блогърка Киара Ферани, станала нарицателно за добър вкус сред всички фешънисти, които до една следят модните й вдъхновения в The Blonde Salad. Тя трупа все повече и повече последователи от целия свят и няма нищо против да ги допуска близо до себе си, което личи в един от последните й постове, в които тя ни кани на приятна фото обиколка на новото й американско жилище.

Киара се мести в Лос Анджелис наскоро, заедно с гаджето си Андрю Артър, а кадрите на общия им дом показват един сдържан поп шик във всичките им взети, вероятно заедно,  интериорни решения. Мебелите, обагрени в черно, бяло и дълбоко синьо, са приятно допълнени от графични елементи и аксесоари, кадифени и месингови текстури и щипка италиански усет и внимание към детайла, достатъчни да обобщят пространството.

theblondesalad.com

Космически яйца





За утрешния креативен ден, свързан с така любимото ни боядисване на яйца, потърсихме многократно помощ от любимите си блогове. Вдъхновения навсякъде, но това тук е наистина красиво и лесно за изпълнение, освен това директно от небето.



За тях ще ти трябват:

- добре сварени яйца
- черна и бяла акрилна боя (както и каквито други ти се намерят под ръка)
- четки
- чашка за миене на четките
- ръкавици



Нанасяш черния акрил върху яйцата и изчакваш да изсъхне. След като това се случи, което ще отнеме около 30 минути, изваждаш всички запаси от златен, син или лилав акрил и ги разпределяш върху предназначената за това повърхност. За да станат яйцата по-интересни, използваш различен цвят за всяко, като тук главното е да създаваш малки галактики с едно движение на четката. Трябва да направиш хоризонтални линии първо с тъмносинята боя, например, а след това да ги разнесеш с кръгообразни движения.



След като изсъхне, направи същото и с лилавата боя. С розовата боя направи малки точки тук-там с четката, повтори същото и с бялата боя. Не забравяй, че след всеки слой боя трябва да оставиш яйцата да изсъхнат.









Накрая натопете една от четките в бялата боя и изпръскайте съдържанието й върху готовото яйце. Тези малки бели капчици създават и финалния акцент на яйцата, пристигнали от Космоса, за твоя Великден.











dreamalittlebigger.com

Бохо сватба мечта





















Бляскавите и големи сватбени тържества отдавна са отнели от популярността на малките и интимни церемонии, на които са достатъчни само Тя и Той. И истинско вдъхновение е да попаднеш на подобна сватба, особено когато тя те връща директно в 70-те с цялото си бохо внушение, от началото до края, с естествените материи и декоративни елементи. Надяваме се да й се насладите толкова, колкото и ние...

onefabday.com

More from View Sofia

More All fashion