Следва

Лили Иванова показа дома си

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Все още тръпнем в очакване на датата 12 април, когато нощта ще завладее Game of Thrones маратонът, завършвайки с изгрева...

Movies & TV преди 8 години

Все още тръпнем в очакване на датата 12 април, когато нощта ще завладее Game of Thrones маратонът, завършвайки с изгрева и премиерна прожекция на първи епизод. 

И понеже имаме малко повече време за почивка, ще вмъкнем още няколко заглавия във Великденския график, за да се насладим максимално на свободното време. И така, започваме с (Trailer1, Trailer2, Trailer3, Trailer4) някои отминали вече премиери, но пък сега е моментът да наваксаме, и продължаваме с едно дълго пътуване, чиято първа крачка правим сега, защото големият екран ни зове:

"Най-дългото пътуване" ("The Longest Ride")

Актьорите: Линдзи Елизабет, Лолита Давидович, Мелиса Беноист, Алън Алда, Джак Хюстън, Скот Истууд, Брит Робъртсън, Она Чаплин

Режисьорът: Джордж Тилмън-мл.

Сюжетът: Айра и Рут , Люк и София са две двойки, разделени от времето и възрастта си. Те нямат почти нищо общо по между си, докато серия от неочаквани събития не преплитат съдбите им.

София е млада колежанка, чиято най-голяма мечта е на път да се сбъдне, когато няколко седмици преди дипломирането й известна нюйоркска галерия й предлага стаж. За нея бъдещето е ясно, до момента в който не среща погледа на красив родео ездач – Люк. Този миг ще преобърне всичките й планове за живота.

Премиерата: 10 април (България)

"Пандиз експерт" ("Get Hard 2")

Актьорите: Ти Ай, Ариана Нийл, Алисън Бри, Гари Оуен, Кевин Харт, Уил Фарел, Грег Джърман, Иън Каселбери, Едуина Финдли Дикерсън

Режисьорът: Итън Коен

Сюжетът: Когато милионерът Джеймс Кинг (Уил Феръл) е обвинен в измама и осъден на 10 години затвор в Сан Куентин, съдията му дава 30 дни за да се подготви. Отчаян, той наема Дарнел Луиз (Кевин Харт), който да го обучи за затворническия живот. И въпреки предразсъдъците и погрешните впечатления на Джеймс, Дарнел е съвестен бизнесмен, който никога не е бил глобяван, а камо ли да е бил в затвора.

Заедно двамата правят всичко възможно за да превърнат Джеймс в „пандиз-експерт“ и в процеса разбират колко са грешали за безброй неща, включително и в мнението си един за друг.

Премиерата: 10 април (България)

"Ex Machina: Бог от машината" ("Ex Machina")

Актьорите: Домнал Глийсън, Оскар Айзък, Алисия Викандер, Кори Джонсън, Челси Ли, Дебора Росан, Ейви Рей

Режисьорът: Алекс Гарланд

Сюжетът: EX MACHINA: БОГ ОТ МАШИНАТА е напрегнат психологически трилър, в който Калеб (Домнал Глийсън), 24-годишен програмист в най-голямата интернет компания в света, печели конкурс, за да прекара седмица в отдалечена база, собственост на усамотения изпълнителен директор Нейтан (Оскар Айзък).

При пристигането си Калеб разбира, че ще участва в увлекателен експеримент с реален изкуствен интелект в света, поместен в тялото на красива жена робот – Ейва (Алисия Викандер). Задачата му е да проведе теста на Тюринг – Ейва ще го премине, ако успее да накара Калеб да повярва, че тя е човек. Със задълбочаването на отношенията между Калеб, Ейва и Нейтан истини, емоции и мотиви започват да се размиват.

Премиерата: 10 април (България)

"Племето" ("The Tribe")

Актьорите: Григори Фесенко, Яна Новикова, Роза Бабий, Александър Дсиадевич, Ярослав Билетски, Иван Тишко, Александър Осадчи, Александър Сиделников, Саша Русаков, Денис Груба, Даня Бикоби, Леня Писаненко

Режисьорът: Мирослав Слабошпицки

Сюжетът: Глухонемият Сергей постъпва в специализирано училище за глухонеми. На новото място той трябва да открие своя път в училищната йерархия, сблъсквайки се с престъпления и проституция. Това е неговата среща с Племето.

Сергей участва в няколко грабежа и бързо се издига високо в организацията. Запознава се с Анна – една от любовниците на Шефа, и неволно нарушава всички неписани правила на племето.

Премиерата: 10 април (България) 

 

More from View Sofia

More Movies & TV