Следва

Editor's Choice във FREYWILLE: Изкуството, наречено бижу

От днес пазаруваме H&M и онлайн

От днес всички почитатели на H&M ще могат да пазаруват и онлайн, стана ясно още тази сутрин, когато отвори врати дългоочакваният шопинг портал на бранда...

Shopping преди 9 години

От днес всички почитатели на H&M ще могат да пазаруват и онлайн, стана ясно още тази сутрин, когато отвори врати дългоочакваният шопинг портал на бранда.

Онлайн магазинът на H&M ще предоставя на своите клиенти широка гама от облекла и аксесоари за жени, мъже, тийнейджъри, концепциите дрехи за бременни и HM+, както и пълна детска линия за всички възрасти. Онлайн платформата ще предлага целогодишно допълнителни размери и ще изненадва клиентите със специални промоции и ексклузивни артикули, предназначени само за онлайн клиентите.

Онлайн услугата на H&M ще предложи една допълнителна концепция в България – H&M Home. Тя ще добави мода и забавление в създаването на интериори, благодарение на сезонната селекция от продукти за всяка стая в дома ви. Кърпи, спално бельо, завеси и друг текстил за дома и аксесоари в актуални цветове и щампи ще бъдат на разположение за онлайн покупка.

„Изключително много се вълнуваме от старта на онлайн магазина на H&M в България", казва Доминик Фантачино, Регионален мениджър за България и Гърция. „Това е важна стъпка за нас в постигането на по-широко покритие в страната и бележи нашия постоянен стремеж да надминем очакванията на клиентите си. Онлайн платформата е идеалното допълнение към нашите 16 магазина и дава възможност за всички клиенти да се насладят на прекрасно шопинг изживяване 24 часа в денонощието!"

Благодарение на онлайн услугата на H&M, клиентите могат да имат постоянен достъп до най-новите колекции, да открият вдъхновяващи примери, да се регистрират за бюлетина с новини H&M Fashion News, чрез който да се информират първи за нови колекции и оферти, както и да общуват с други клиенти в социалните мрежи. Всичко, което българските клиенти обичат в H&M, ще бъде достъпно чрез компютър и специалното мобилно приложение за смарт телефони и таблети.

България е сред първите пазари, които стартира платформа за онлайн пазаруване през настоящата година, заедно с Белгия, Чехия, Унгария, Полша, Португалия, Румъния и Словакия.
 

More from View Sofia

More Shopping